Мтел пусна 4-ядрен смартфон за левче на месец

OFFNews 04 септември 2014 в 14:34 11248 4

Големите смартфони са скъпи, нали така? „Гигантски дисплей“ и „процесор с четири ядра“ са характеристики, които крещят „скъпо“ дори само написани на хартия. От друга страна, защо да се примириш с по-малкия телефон и неговите по-малки възможности? Мащабният световен пазар за „умни телефони“ би трябвало да предлага нещо по средата между големите възможности и цената, която ти е комфортно да платиш.

И той го прави, благодарение на Lenovo A680.

Lenovo е най-бързо развиващата се компания за смарт устройства в света. Тъй като у нас е позната основно с преносимите си компютри, очакванията към смартфона на китайския гигант едва ли биха били огромни. Но очакванията, за щастие, могат да бъдат надминати.
Lenovo A680 прави именно това. Масивният 5-инчов дисплей впечатлява веднага. Дизайнът не е революционен, телефонът е чисто черен. Просто широк обсег на действие, който реагира безотказно, благодарение на мощния 1.3 Ghz четириядрен процесор. Lenovo A680 е екипиран с 5 MP камера, а батерията му може да издържи 24 часа в режим на нонстоп разговори.
Максимална функционалност и издръжливост, съчетани в едно.

За първи път на родния пазар, смартфонът-флагман на Lenovo се намира ексклузивно в Мтел на цена от 1 лв. на месец с Мтел Трансфер XL. Цената, която ти е комфортно да платиш.

Women/Lifestyle
Имай му доверие

Телефонът ти трябва да е като надежден партньор. И в живота, и в работата.
Защото движиш хиляди задачи. Отделяш време на семейството си. Обикновено ти остава малък промеждутък, в който можеш да контактуваш с приятели. Много малко пространство, в което да мислиш за „други неща“. И имаш нужда от гъвкавост, за да не изпускаш важните моменти.

Запознай се с Lenovo A680. Това е първият у нас смартфон на Lenovo и единственият в ценовия си клас с огромен, 5-инчов дисплей. Бързият четириядрен процесор ти дава възможност да управляваш многообразието около себе си лесно. Благодарение на двете камери, нито един приятен момент няма да ти се изплъзне. И най-важното, батерията на A680 издържа до 24 часа нонстоп разговори, така че можеш да му имаш пълно доверие. Точно като на истински партньор.

Lenovo A680 се намира ексклузивно в Мтел на цената от 1лв. на месец с Мтел Трансфер XL.
Sports
Издръжливост и чистота

Винаги, когато си купуваш джаджа, търсиш надеждност и мощност. Нямаш време и нерви за бавен, стар телефон, или за супер бърза машинка, на която батерията пада за няколко часа.
Имаш нужда от повече функции, но само ако телефонът реално може да ги поддържа. Иначе няма смисъл.

За това има Lenovo A680. Неслучайно култов модел на китайския гигант, този телефон поставя функциите и производителността на преден план. Изчистеният дизайн ти дава възможност да се съсредоточиш по-добре върху всичко, което се случва на огромния, 5-инчов дисплей. Процесите вървят гладко, благодарение на четирите ядра мощност, а батерията издържа едно цяло денонощие нонстоп разговори. Основната камера: 5 мегапиксела, с които да улавяш света моментално.

И още нещо. Lenovo A680 е само и единствено в Мтел на цена от 1лв./мес. с Мтел Трансфер XL.
Позволи ни да отбележим, че такава цена няма.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови