IPTV от VIVACOM на специална цена с включен филмов пакет MAXI през септември

OFFNews Последна промяна на 17 септември 2020 в 10:03 1695 0

През септември всички клиенти на интерактивна телевизия от VIVACOM, сключили нов договор или предподписали настоящ, получават допълнително филмов пакет MAXI с включено разнообразно филмово съдържание.

Потребителите имат възможност да гледат любимите си ТВ канали и видео съдържание навсякъде и по всяко време и на втори екран – през смартфон или таблет с мобилната телевизия TV GO без допълнително заплащане. 

Клиентите на VIVACOM могат да се възползват от специалната оферта за IPTV от ново поколение с над 200 канала, от които 50+ в HD качество, с включен филмов пакет MAXI и интерактивен медиен портал TV GO, в комбинация с план за високоскоростен оптичен интернет FiberNet 300 на цена от 32.85 лева на месец.

Интерактивната телевизия от VIVACOM има нов облик и функционалности, сред които създаване на лични профили, персонализирана подредба на съдържанието, както и бърз достъп до предавания, които са спрени на пауза. Така потребителите получават още повече възможности да се наслаждават на любимото си съдържание, персонализирани препоръки от телевизионни канали и интерактивни функции, a заедно с богата видеотека MAXI имат достъп до над 1 000 часа качествено видео съдържание.

Филмовият пакет предлага богат избор от български филми, разнообразие от заглавия от различни жанрове, както за малки, така и за големи, а за любителите на йогата има на разположение и wellness съдържание.

В обновения интерфейс на IPTV е добавена специална секция My TV на заглавна страница, в която са включени различни категории - ТОП канали, любими филми/канали, популярни сега и продължи гледането, подбрани според индивидуалните предпочитания и интереси на потребителя. Добавен е и детайлен панел при избиране на предаване от Програма, My TV, Видеотека или след Търсене, от който предаването може да се пусне отначало, да се добави напомняне, а при сериалите да се видят бъдещите епизоди и препоръки за подобни предавания.

Сред новите функционалности са и специалните спортни данни, които дават информация на любителите на футбола за първенството, отборите и мача в реално време, както и най-важните моменти от него без да отделят поглед от случващото се на терена.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !