Huawei FreeBuds Lipstick са с уникален дизайн

Павлин Луканов 10 февруари 2022 в 14:43 16310 0

В навечерието на празника на любовта - Свети Валентин, ще ви запознаем отблизо с една доста интересна технологична джаджа, която може да е подходящ подарък за дамите. Става дума за безжичните слушалки Huawei FreeBuds Lipstick, които могат да станат неразделен аксесоар от всяка дамска чанта.

Това е така защото те имат уникален дизайн на кутията за зареждане, която прилича много на опаковката на червило. В тон с това слушалките са в наситен червен цвят. Кейсът е изработен от висококачествена неръждаема стомана с гланцово покритие, което му придава допълнително премиум усещане.

Още повече, тя се затваря лесно и стабилно с магнитен механизъм. Слушалки са изключително леки и с полирана повърхност. Те имат издължени стебла и са с open-fit дизайн, без силиконови накрайници. Кутийката тежи 84.5 гр., а зареждането ѝ става чрез USB Type-C порт, като в комплекта е наличен и съответният кабел.

При отваряне на кутията и/или натискане и задържане на страничния бутон можете да свържете слушалките с телефона си или друго устройство като таблет или компютър. Те се появяват в списъка с Bluetooth устройства в съответното меню и само кликвате, за да ги свържете. Huawei има и приложение за Android и iOS (Huawei AI Life), с което можете да следите нивото на заряда и да управлявате различните функционалности. Най-новата му версия за Android можете да изтеглите от магазина AppGallery.

FreeBuds Lipstick разчитат на специална мембрана, която прави възможно пресъздаването на висококачествен звук в различните честоти, включително и баси. Използвани са 14.3 мм говорители, с които да се насладите на любимите музика, филми, аудио книги, подкасти и т.н. Можете да разчитате на модела и за качествени разговори, като моделът използва Bluetooth 5.2 за стабилна връзка.

Най-полезната черта и функционалност на слушалките е за активно шумопотискане. Тя се активира с докосване и задържане на стеблото. Чрез нея се ограничава до определена степен страничния шум. Така се изолирате и можете да се насладите на музиката или да разчитате на висококачествени разговори. Има и технология наречена Adaptive Ear Matching (AEM) за автоматично разпознаване формата на ушния канал и позицията на слушалките, а на база на това се залагат оптимални настройки на еквалайзера и шумопотискането.

Налични са функции за управление чрез докосване за приемане/прекратяване/отхвърляне на обаждания, активиране на гласовия асистент, управление на силата на звука и др. Поддържат се жестове като двойно докосване, плъзгане или задържане, а тази функционалност се управлява в приложението AI Life.

FreeBuds Lipstick могат да се свързват едновременно с до две устройства, включително смартфони, таблети, компютри и т.н. В такъв случай е възможно при гледане на филм, той да мине в пауза, при получаване на входящо обаждане през свързан смартфон. След приключване на разговора, плейбекът се възобновява. И тъй като има сензор, който отчита дали слушалките са в ушите, при сваляне, плейбекът се спира, а повторно поставяне се възобновява.

Една от важните за всички безжични слушалки е издръжливостта на батериите. В това направление FreeBuds Lipstick се представят доста добре. Когато функцията за шумопотискане е изключена те дават до 4 часа възпроизвеждане. Това постижение се удължава до 22 часа със заряда в кутията. Ако използване шумопотискане слушалките осигуряват до 2.5 часа издръжливост или 14 часа с кутията.

Слушалките Huawei FreeBuds Lipstick имат изискан, премиум дизайн, като по този начин могат да са отличен аксесоар за всяка дама. Това включва и уникална визия на кутията, която е почти идентична на външен вид с опаковка за червило. Изработката е на високо ниво и с премиум усещане. Освен това обаче получавате и качествен звук в комбинация с разширени функционалности, включително технология за потискане на околния шум. Цената им в свободна продажба е 469 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови