Гуруто на прагматичния маркетинг Рич Нутински идва за конференция в София

Повече от 50 участника ще се представят на Sofia Startup Expo 2018

OFFNews Последна промяна на 11 март 2018 в 20:24 1231 0

Един от най-известните маркетинг и търговски консултанти в света, Рич Нутински, пристига в София на 13-ти май за участие в конференцията „Перспективи пред стартъпите в България“. Събитието е част от първото изложение за стартиращи иновативни компании Sofia Startup Expo 2018, което ще отвори врати на 13-14 март в Иновационен форум „Джон Атанасов“, София Тех Парк.

Нутински е един от флагманите на Pragmatic Marketing, с повече от 20 години опит в софтуерната индустрия, най-вече в областта на продуктовия мениджмънт. Името му стои в основата на пазарния успех на редица софтуерни продукти и брандовета, а тренингите му се превърнаха в стандарт в продуктово обучение по света. Философията му е проста – да създава свят, в който всеки пазар има глас и всеки продукт решава проблем. Преди да се присъедини към екипа на Pragmatic Marketing, Нутински е работил за компании като D&B Software, IMI, Arasys Systems, Spring Lake Technology и McKesson. Бил е в бордовете на Spring Lake Technology и DC Solutions. Консултирал е пазарни лидери като Microsoft, AT&T, DuPont, MSA, DCS Solutions, GE, Starbucks, Nike, Sherwin Williams, Coremark Industries, Siemens и др., където е работил за подобряване на стратегията и управлението на продуктите и маркетинг процесите в тях.

В София Рич Нутински той ще представи принципите на Pragmatic Marketing, които дават резултати и помагат на хората да издигат своите продукти, компании и кариери.

Повече от 50 стартъп компании, проекти, инвеститори, институции и организации, свързани със създаването и подкрепата за стартиращи иновативни бизнеси ще вземат участие в първото Sofia Startup Expo 2018. Събитието ще обхване всички елементи от стартъп екосистемата в България, в т.ч. държавни и частни финансиращи институции, Българска агенция за инвестиции, Фонд на фондовете, Микрофинансиращата институция ДЖОБС, Българска банка за развитие, предприемаческата мрежа Endeavor, фондовете Eleven Ventures, Rosslyn Capital и др. Ще бъдат представени компании, спечелили награди за иновации и за стартиращи фирми, както и опитът на 10 български и чужди стартъп проекти, превърнали се вече в успешен бизнес.

В експозицията ще видим широка гама от нови технологии, модерни услуги и продукти в различни категории, в т.ч. и с допълнително познание за IoT - интернет на нещата, като система за управление и регулирате цялостната екосистема в дома или офиса, медицински софтуер за иновативно управление на медицинските кабинети/апаратура и обслужването на пациенти, образователни уеб-базирани или мобилни приложения за експортни компании, за контрол на достъпа, одити и онлайн канали за продажба, разработки за пестене и съхранение на енергия и др. Сред прототипите ще видим платформа за образователни игри за деца в начална училищна възраст, която развива техните социални умения в конкурентна среда, както и стартъпи за създаване на нова визуална реалност, артистичен и събитиен мениджмънт, креативни пространства, културни стартъпи и др.

Входът за изложението е свободен. Вижте програмата на конференцията тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови