Ежемесечната кампания ''Повече грижа за теб'' на Huawei продължава и през 2023 година

OFFNews 18 януари 2023 в 16:20 8902 0

Снимка Huawei

Huawei съобщава на своите потребители в България, че кампанията „Повече грижа за теб“ продължава и през 2023 година. Тя протича всеки последен четвъртък и петък на месеца, както и на следващия след тях понеделник. През тези дни всички извънгаранционни ремонти на устройства Huawei се извършват с 50 лева отстъпка от сервизното обслужване. През тези дни можете и да получите безплатно поставяне на протектор на екрана на вашия смартфон.

За да се възползвате от кампанията, трябва да посетите на място сервизния център на Huawei в София на неговия нов адрес или да се възползвате от услугата “Врата до врата“, която включва безплатна двупосочна куриерска услуга, покриваща цялата страна и всички устройства на Huawei.

Януарската кампания „Повече грижа за теб“ ще протече на 26-и, 27-и и 30-и януари – съответно четвъртък, петък и понеделник.

Посетете ни на нов адрес

От 23 януари Центърът за обслужване на клиенти на Huawei ще има нов адрес – ул. „Коста Лулчев“ 58A, в близост до Sky City Mall в София. Всички услуги, предлагани от досегашния сервиз на „Леге“ 6, остават в сила, с досегашното работно време – от понеделник до петък от 9 до 18 часа, с изключение на официалните празници. Всякакви запитвания, свързани с използването на Huawei устройства в България, можете да отправяте на досегашния горещ телефон 0800 18818.

Информация за всички продукти на Huawei на българския пазар и тяхното следпродажбено обслужване може да намерите на официалния уеб сайт consumer.huawei.com/bg. Следете и Facebook страницата за актуални новини и кампании - https://www.facebook.com/HuaweimobileBG.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови