EnterpriseOne – първата цялостна екосистема, създадена около ERP софтуер

OFFNews 27 ноември 2019 в 16:13 1543 0

През последните десет години ERP системите навлязоха широко в бизнеса и днес едва ли има мениджър, който да не е запознат с техните предимства. Ако са внедрени правилно, тези комплексни софтуерни решения могат изцяло да предефинират начина, по който работи една организация, да автоматизират много от дейностите и процесите, спестявайки време и повишавайки ефективността на служителите.

Екипът на българския производител на бизнес софтуер ERP.BG обаче извежда тази концепция на следващото ниво. Създадената от него ERP система EnterpriseOne е първият български бизнес софтуер, около който е изградена цялостна екосистема за приложения. По този начин компанията пренася един успешен модел, наложил се в света на смартфоните и мобилните приложения, превръщайки го в основно предимство, което може да предефинира системите за управление на бизнеса.

Какво включва екосистемата на EnterpriseOne?

Създаден е API интерфейс, улясняващ разработката на нови приложения и функции към ERP системата от външни екипи. Развива се програма за партньори, които биват подкрепяни да създават нови апликации. Вградени са и редица възможности за създаване на доработки от не – програмисти, които позволяват всеки внедрител да добавя функционалности по желание на клиента.

Резултатът

е едно изключително гъвкаво и бързо развиващо се ERP решение, което може лесно да се променя, посрещайки изменящите се нужди на бизнеса и новите икономически условия. Решение, оптимизирано за компании от сектора на дистрибуцията и ритейла, производството, транспорта и логистиката и други ключови сегменти на икономиката.

Предефиниране на дистрибуторския и ритейл бранш

EnterpriseOne е оптимизирана за дистрибуторски и ритейл компании и притежава редица специфични предимства за този сектор. Тя обединява на едно място всичко, от което се нуждае една модерна дистрибуторска или ритейл фирма. Това включва модул Дистрибуция, пълноценни CRM (Customer Relationship Management) и BI (Business Intelligence) модули, автоматизирано фактуриране, управление на плащанията и на търговския екип. Освен това системата е напълно мобилна, регистрирана е като СУПТО и е изцяло съобразена с изискванията на Наредба-18 на НАП.

Специфични предимства за производствени компании

Дългогодишният опит на екипа на ERP.BG от внедрявания в производствени предприятия от хранително - вкусовата промишленост, дамската и мъжка конфекция, козметиката, полиграфията и др. е довел до създаването на множество оптимизации за този тип компании. Сред тях са оптимизирано материално планиране, възможности за производство по поръчка (make to order), производство за склад (make to stock), производство на компоненти и асемблиране по поръчка, както и вграден продуктов конфигуратор, с който могат лесно и гъвкаво да се създават и устойностяват нови продукти и категории, отговаряйки на специфичните клиентски изисквания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови