Богата селекция от неочаквано необходими аксесоари от Yettel

Предложенията са достъпни в цялата търговска мрежа на оператора и онлайн до изчерпване на наличните количества

OFFNews 02 септември 2022 в 18:11 812 0

аксесоари
И този месец Yettel предлага онлайн, а и в цялата си търговска мрежа, богата гама от полезни аксесоари – слушалки, зарядни устройства, кабели и флаш памет с доказано качество.

И този месец Yettel предлага онлайн, а и в цялата си търговска мрежа, богата гама от полезни аксесоари – слушалки, зарядни устройства, кабели и флаш памет с доказано качество, които могат да се окажат неочаквано необходими всеки ден.

За всеки, който има нужда от нов чифт стилни и изгодни жични слушалки Yettel предлага ENERGIZER UIC30. Моделът, който е на цена от 29,99 лв, се свързва с вашето мобилно устройство чрез 3.5 мм жак или USB-C. Слушалките са изработени с красив дизайн и осигуряват отлично качество на звука, като освен това имат и дистанционно управление с вграден микрофон, така че удобно могат да се използват и за разговори като hands-free. Моделът има и удобни силиконови тапи за уши, които позволяват продължително носене, без да причинява дискомфорт.

Новите iPhone смартфони на Apple отдавна пристигат без зарядно, но ако имате нужда от нов качествен и оригинален продукт, в търговската мрежа на Yettel и в онлайн магазина на оператора можете да се оборудвате с APPLE 20W USB-C Power Adapter на цена 55,99 лв. Моделът е лек, удобен и притежава всички характерни черти за компанията като изчистен дизайн и високо качество на изработка. Адаптерът предлага бързо зареждане с до 20W за всички съвместими iPhone модели и разполага със свързаност чрез USB-C порт.

В случай, че ви е необходим и каблел, ttec USB-C към Lightning може да бъде закупен за 30.99 лв в търговската мрежа на Yettel. Той е с дължина 150 см и позволява трансфер на данни до 480 Mbps. Бързото зареждане пък отговаря на адаптера и също е 20W чрез системата power Delivery (PD) на Apple.

В магазин на мобилния оператор или онлайн можете да купите и качествената Флаш памет Kingston 32GB. Моделът е компактен и лесен за употреба, позволява прехвърляне и удобно съхранение на документи, музика, видеоклипове и др. Цената му е 16,99 лв.

Зарядното за автомобил е едно от най-необходимите неща в последно време, а моделът CELLY Mini Car USB-C Power Delivery 30W е едно от най-качествените и ултра компактни решения, които могат да се намерят на пазара в момента. Цената му е 39,99 лв, а както подсказва и името, той предлага бързо зареждане до 30W със съвместими модели. Зарядното се поставя в мястото за запалка на превозното средство и работи с ток 12V - 24V. Малкият размер на зарядното му позволява то да остане незабелязано вътре в контакта. То е оборудвано с издърпваща се дръжка за улесняване на поставянето и изваждането, както и с LED светлина, за да се намира по-лесно при слаба осветеност.

След промяната на USB стандартите мнозина потребители имат множество стари устройства, които не работят с осъвременения USB-C. На помощ идва OTG Адаптер Xmart USB-A към USB-C. Той струва само 12,99 лв и е подходящ за смартфони и таблети, снабдени с USB Type-C порт и поддържащи OTG функционалност. Миниатюрното устройство, чието тегло с само 10 гр. може да се използва в много сценарии като позволява дори да включите мишка към своя таблет. Моделът поддържа скорост на трансфер през USB 3.0 до 400 MB/s. Адаптерът се отличава с метален корпус, изработен от цинк-алуминиева сплав с матиран завършек. Той е солиден и устойчив и по него не оставят следи от отпечатъци.

Всички тези аксесоари, както и още от богатото портфолио на Yettel могат да бъдат открити както онлайн, така и в магазините на мобилния оператор до изчерпване на наличните количества.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови