Българската компания за бизнес софтуер Gravitech улеснява работата от вкъщи

OFFNews 10 април 2020 в 14:19 3305 0

В извънредната ситуация, която през последните седмици обхвана страната ни, на голяма част от българите се налага да изпълняват служебните си задължения от дома. В тази тежка за мнозина обстановка, значението на софтуерните решения за работа от разстояние и системите за управление на бизнеса става все по-ключово.

“Бизнес софтуерът винаги е бил от полза за фирмите и е повишавал тяхната ефективност. В сегашната обстановка обаче неговите предимства изпъкват още повече, позволявайки на редица компании да са по-гъвкави, да се реорганизират по-бързо и да посрещнат трудностите по-лесно” - споделя Иван Лалев, съосновател на българската компания за бизнес софтуер Gravitech, която предлага разнообразни бизнес софтуерни решения, улесняващи работата от дома.

Сред тях са едноименната ERP система за управление на всички бизнес процеси, както и модулите и, които също така се предлагат по отделно. Те включват софтуер за управление на взаимотношенията с клиентите (т.нар. CRM - Customer Relationship Management), складов софтуер, модул логистика и транспорт, фактуриране както и иновативната онлайн система за управление на човешките ресурси. Системите позволяват лесно и удобно управление на всички аспекти от бизнеса от всяка локация, свързана с интернет.

„Тези софтуерни продукти са оптимизирани за българския бизнес и могат да посрещнат много от неговите нужди в настоящата криза, да му добавят гъвкавост и мобилност. Вярваме, че в този труден момент най-важно е да пазим здравето - нашето и това на нашите близки. В същото време можем да продължим да изпълняваме професионалните си задължения, използвайки иновативни софтуерни системи“ - споделя още Иван Лалев.

Предлаганите от компанията решения дават възможност за работа от всякъде и по всяко време. Те могат да спестят редица ненужни за служителите действия като ходене до определени търговски обекти и клиенти, както и до офисите.

В резултат това може не само да предпази екипите в настоящата кризисна ситуация, а и да направи фирмите по-конкуренти на пазара.

А това ще бъде от ключово значение за тях в предстоящите трудни за икономиката времена.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови