Amazon, Facebook и Google - световният технологичен елит се събира във Варна

OFFNews 15 септември 2017 в 15:10 2414 0

Представители на световни гиганти като Google, Facebook, Amazon, SalsesForce, Alibaba, Yandex и много други ще пристигнат във Варна за първия по рода си форум за бизнес и стартъп иновации  Innowave 2017 Business & Startup Conference. Събитието ще се проведе на 20 и 21 октомври 2017 г. във Варна и ще бъде една от най-мащабните конференции от този тип, правени у нас. 

С Innowave 2017 Business & Startup Conference в Двореца на културата и спорта организаторите поставят Варна на световната карта за високотехнологични събития и дават заявка за позиционирането й като център на младежко предприемачество и дигитален хъб на Европа. 

На форума се очаква да присъстват над 750 собственици, управители и мениджъри на фирми, представители на бизнеса и startup-и от 23 държави. Ще има обособени четири експо зони, на които ще бъдат разположени над 25 щанда на български и световни технологични компании.

Гост-лекторите на Innowave 2017 Businеss & Startup Conference са над 35 световно признати маркетолози, мениджъри продажби и мениджъри във водещи европейски и международни компании за електронна търговия, бизнес ангели и представители на инвестиционни фондове от три континента, като Дрейтън Бърд (една от най-значимите фигури в сферата на Директния маркетинг и Рекламата за последнит 25 години), Дейл Хауърт (Експерт дигитален маркетинг и Фейсбук маркетинг), Мигел Рейнолдс (Основател и президент на Global Business Brokers), Бас Лансдорп (Основател на Фондация Марс 1 и първата мисия до Марс), Лари Бийл (Основател на Фондацията за междукултурно и инвестиционно управление и на Българския предприемачески център), Марк Уеслинк (управляващ партньор в Startupbootcamp), Майкъл Бигам (Венчър капиталист, Сан Франциско), Мат Брук-Смит (маркетинг на мобилни приложения и дититален маркетинг), Веселин Попов (Директор „Бизнес развитие“ в Кеймбридж - потребителско поведение), Божидар Крапчев (Amazon Lead CEE at Amazon Web services) и още много. 

Innowave 2017 Business and Startup Conference ще селектира 30 StartUp проекта, които ще бъдат промотирани пред мрежа от над 40 международни фондове за рисков капитал и организации от бизнес ангели. 10 от тях ще бъдат избрани за участие във форума. Те ще имат възможност да представят своите startup идеи, да се срещнат и да получат ментор в лицето на бизнес-ангели, маркетинг експерти с дългогодишен опит и едни от най-големите startup акселератори и фондове за рисков капитал.

За повече информация може да следите сайта конференцията на този линк.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови