Запис с Путин от Деня на Русия засили спекулациите за лошото му здравословно състояние

OFFNews 15 юни 2022 в 09:37 26748 3

Владимир Путин

Снимка Спутник

Владимир Путин в Деня на Русия.

Видеозапис от официалната церемония в Кремъл за Деня на Русия - 12 май, показа странни моменти в поведението на президента Владимир Путин и засили спекулациите за здравословното му състояние. На записа, подложен на задълбочен анализ от британския „Експрес“, се вижда как държавният глава на Русия пристъпва от крак на крак, трепери и се налага да се държи за трибуната, от която говори. Фрагментът подклажда съмнения на разузнавателни и новинарски източници, че Путин страда от тежко образувание.

Откъсът показва частта от церемонията в неделя, на която стопанинът на Кремъл връчва на един от най-яростните си привърженици, режисьора Никита Михалков, златната звезда на „Герой на труда“ по случай 75-та му годишнина. Докато Михалков говори, „Експрес“ обръща внимание на това как президентът на Русия не може да овладее треперенето и се накланя напред и назад. В момента пък, в който говори самият той, за миг обективът улавя как стъпва от крак на крак и създава впечатлението, че трябва да се хване за трибуната, за да запази равновесие, анализира британското издание.

Тъй като непосредствените впечатления от Путин на живо са много редки или поне тези, които общуват с него не споделят подробности, подобни кратки филмчета стават основа за изследване на евентуалните здравословни проблеми на Владимир Владимирович. Това е поредната медийна информация за кратък период от време, която се фокусира върху здравето на Путин. В петък „Ил Масаджеро“ съобщи, че след среща с млади предприемачи и след телевизионна изява президентът е имал нужда от спешно оказване на медицинска помощ.

До момента Путин не е взимал отношение за спекулациите за здравословното му състояние, които излизат от кръга на жълтите издания, а са обект на коментар от представители на разузнавателни агенции и изследователи на Русия. „Ил Масаджеро“ коментира дори, че Кремъл е готов за „най-лошия сценарий“, ако се окаже, че Путин няма да може да ръководи държавата. Тогава управлението ще бъде поето от колективен орган – Държавен съвет, който ще поеме и всички функции на правителството.

За проблеми със здравето на Владимир Путин категорично отрича външният министър на Русия Сергей Лавров. В края на май той беше попитан директно в интервю за френска телевизия какво е състоянието на руския президент. „Не мисля, че ако някой е с акъла си, би видял у президента Путин каквито и да е признаци на болест или нарушения на здравето“, каза тогава Лавров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

600

3

plamen plamen

15.07 2022 в 23:07

Здрав си е Путин - ама виж склеротика Байдън дето се спъва като ходи не см сигурен дали ще окряка до другата пролет

865

2

Constanza

21.06 2022 в 23:00

Ама как болен, моля ви се, нали през ден тренира а джудо, а хокей, а Байдън бил смотан, че карал велосипед?

2051

1

Propaganda

15.06 2022 в 11:21

И все пак, нека се молим нещата да не се развиват толкова бързо, а путкин да е в съзнание. Да е нещо в посока Невро.

Това ръско издание заслужава да се гърчи в агония месеци наред, и да го осъзнава.

И накрая да го пратят на проктолог, подобно на Кадафито, дето му го...