Quantcast

Украинските граничари ще стрелят без заповед срещу руски войници

OFFNews Последна промяна на 28 април 2014 в 18:51 3878 8

Снимка Reuters

Украинските граничари ще стрелят без заповед срещу руски войници

Украинските граничари получиха разрешение да откриват огън срещу руски военни при навлизане на руски войски в Украйна, съобщи УНИАН.

Съгласно реда за отслужване на служба, всички погранични пунктове се явяват военни постове. При възможно нападение или провокации близо до военен пост военните имат право да използват оръжие, посочи началникът на отдела за връзка с медиите на украинската гранична служба Олег Слободян.

Миналата сряда стана ясно, че над 600 км от границата с Русия ще бъдат снабдени с ровове и други средства за задържане на противника и предотвратяване на проникване на войска на територията на Украйна, ако се наложи.

Ден по-късно руският президент Владимир Путин заплаши Украйна със сериозни междудържавни последици заради провеждането на антитерористична акция в Славянск, при която загинаха петима души.

Щом властта в Киев изпраща армията срещу народа, това е много сериозно престъпление срещу народа. Това е наказателна операция и тя ще има последствия, в това число и на междудържавно равнище, подчерта Путин.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.04 2014 в 14:37

"Българските националисти - най-руските националисти в света"

29.04 2014 в 12:51

Онези с автоматите, навлезли в чужда територия да тормозят местното население, това ли е "народът"?! Все едно в България да пратят турската армия да защитава турците в Кърджали. Как ще реагирате тогава?! И те ли ще имат право според вас?? Да ви видим тогава какво ще говорите рубладжии долни смешни. Украйна има право да се защити!!!

28.04 2014 в 23:43

Украйна започва да се държи като държава. До сега беше като България - разпасана за руснаците. Няма тайни, няма национална сигурност, няма съюзническа лоялност..Само вечна и одупена любов към Путинска Русь...задоволени руснаци и прее..ани българи. Няма начин. Студената война идва. Желязната завеса хлопва пред носа на Путин...Ще има полоси,телени заграждения, минни полета,КПП-та, митници, скенери, тревоги, окопи, зенитки, радари..почти война...А които плачат за Путин са си овце по начало. Никога не са виждали друго освен кошара, ясла, сенце..гега, касапин.

28.04 2014 в 21:28

Ето тук пише що за опълчение са хората в Славянск. Обикновени отрепки, ръководени от Москва
https://www.facebook.com/svideteli.pokrashenia/posts/611708465591858

28.04 2014 в 21:26

Те да имат късмета да стрелят по някой руски войник тогава хептен ще им се стъжни на украинчетата.

28.04 2014 в 20:55

Ние тук,в България,казваме Русия а не Россия бе,професор ли си,Балкански ли си,на майка ти в путката славянска

28.04 2014 в 20:51

Ау!
Виждам тук геронтофили!
Каква гнус!!!
Няма да ви "храня", просто искам да кажа, че ме отвращавате!