Украински безпилотни самолети са ударили град Курчатов

OFFNews 01 септември 2023 в 12:38 5386 1

Град Курчатов

Снимка Уикипедия

Град Курчатов

Два украински безпилотни самолета атакуваха Курчатов в Курска област рано днес, съобщи губернаторът Роман Старовойт в Телеграм.

Дроновете са повредили административна сграда и жилищна сграда, не се съобщава за ранени.

Старовойт не публикува снимки от мястото.

В град Курчатов има атомна електроцентрала. 

Днес сутринта и към столицата Москва се е бил насочил украински дрон, който е бил свален от руската противовъздушна отбрана, съобщи кметът на столицата Сергей Собянин, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Безпилотният самолет е бил свален близо до Люберци, югоизточно от Москва.

По предварителна информация няма жертви и разрушения при инцидента.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

710

1

Д-р Мазникуров

01.09 2023 в 18:40

Засега още ги свалят, повечето, макар и не съвсем :)! А тези които не успяват да свалят, макар и много малък процент да са за сега, произвеждат много ефектен и болезнен резултат! Натискът ще нараства, колкото и да е огромна Кочината, в един момент ще им объркат дишането тотално! Тръгнали да се репчат те на Запада - с всичките им пари, технологии и ресурси, и на Свободните Хора на Украйна мръсните, гадни, крадливи и пияни ватници-отрепки! Скоро ще дойде Видовден за тях и за нищожествата дето им пригласят и им въртят опашки у нас! Ще стане май като "авиационния килим" който Америка направи на германците през Втората Световна. Да, немското Luftwaffe беше с по-модерни самолети и техника (за разлика от руското сега), много опитни, закалени и прочие, но в един момент ако на 10 твои модерни машини ти изкарат 1000 - не чак толкова сложни, скъпи и модерни, но 1000, тогава какво правиш? Скриват ти Слънцето! Така ще стане и с дроновете сега. С Шахедите горе-долу бяха до тук, нямат повече ресурс.
 
X

Да помогнем на украинските деца!