Тръмп ще депортира до 3 милиона имигранти

ОFFNews 13 ноември 2016 в 18:41 5632 4

Избраният за президент на САЩ Доналд Тръмп планира да депортира до 3 милиона нелегални имигранти, стана ясно от интервю на милиардера за CBS. 

"Това, което ще направим е да вземем хората, които са престъпници и имат криминални досиета, членове на групировки, наркодилъри, много от тези хора, може би 2 милиона, възможно дори 3 милиона, махаме ги от страната ни или ще ги затворим", заяви Тръмп. Той повтори, че трябва да бъдат изгонени, защото са нелегално в страната. 

Според републиканеца, след като границата е подсигурена, властите ще започнат да оценяват останалите в страната имигранти без документи. 

Тръмп затвърди за пореден път намеренията си за да изгради ограда на границата с Мексико. По думите на бизнесмена част от нея може да е солидна стена, а където е възможно - телена ограда. "Много съм добър в това, нарича се строителство", каза бизнесменът. 




Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

2

Izalina

13.11 2016 в 19:34

Аз само да питам, кой търпи некой милион нелегални имигранти при тва доказани престъпници да шетат в територията?! Сметката сигурна ли е? Ако са известни на властите(щом има бройка +- полвин мильон), кой е лудият?

77927

1

El Commandante

13.11 2016 в 18:59

Либерастията плаче с крокодилски сълзи
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков