Терористите от Бангладеш пожалили тези, които могат да цитират Корана

Те нямат религия. Единствената им религия е тероризмът, заяви премиерът Шейх Хасина

OFFNews 02 юли 2016 в 15:11 7947 4

"Никой, който вярва в религия, не може да извърши това. Те нямат никаква религия, единствената им религия е тероризмът"

Терористите, които взеха заложници в ресторант в Дака и убиха 20 от тях, са пощадили хора, които могат да цитират Корана, разказа бащата на един от спасените, цитиран от AP.

Заложническата криза в Бангладеш приключи днес, след като вечерта тежко въоръжени командоси щурмуваха ресторанта. Шестима от нападателите от "Ислямска държава" бяха убити. Един беше задържан. 

13 от заложниците са спасени. Един от тях е японски гражданин, който е бил прострелян, съобщи правителството на страната. Други двама са от Шри Ланка, спасени са и граждани на Аржентина и Бангладеш.

Атаката бе извършена в ресторант в дипломатическия район на столицата по време на свещения за мюсюлманите месец Рамазан. Двама полицаи бяха убити в началото на нападението.

Сред жертвите има италиански граждани и момиче от Индия.

Министър-председателят на Бангладеш Шейх Хасина осъди нападението.

"Никой, който вярва в религия, не може да извърши това. Те нямат никаква религия, единствената им религия е тероризмът", заяви тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

4

Izalina

02.07 2016 в 17:24

Колко хуманно. Изроди!

13924

3

ScrewIslam

02.07 2016 в 17:13

“Те нямат религия. Единствената им религия е тероризмът, заяви премиерът Шейх Хасина“

Мдаа, хич да не си мислите, че е заради религията :) На тия кръволоци коранът им е като черния пипер за супата. Може да се замени с риган.

Ти да видиш сега как тероризмът не е религиозен :):):). Хич не идва от оня главорез и педофил Мохамед, дето е клал мъже и изнасилвал жените в локвата кръв до отрязаната глава. Неее, тези са борци срещу глобалното затопляне!