Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Терорът продължава: Пак удари по Киев и Запорожие

OFFNews 15 октомври 2022 в 10:43 7327 14

Удари

Снимка УНИАН

Окупаторите удариха Киев и Запорожие

Руските окупатори удариха с дронове и ракети райони в Киев и Запорожие. Няма жертви и пострадали. 

В резултат на сутрешния обстрел на Киевска област е пострадал значително обект от енергийната инфраструктура, съобщиха от "Ukrenergo" в Telegram.

„Днес врагът извърши поредна варварска атака срещу критична инфраструктура. В резултат на това обект на енергийната инфраструктура в Киевска област беше сериозно повреден. Специалистите вече работят за възстановяване на надеждността на електрозахранването на Киев и централния регион", се казва в съобщението.

Възможни са аварийни спирания на тока, предупреждават от  Ukrenergo предупреждава за възможни приложения на графици за аварийно спиране.

В Запорожие от взривната вълна са пострадали 36 сгради, учебно заведение и паркинг, съобщи в своя Telegram канал секретарят на Общинския съвет на Запорожие Анатолий Куртев.

"Сутринта врагът атакува обекти на индустриалната и енергийната инфраструктура. Има разрушения. Взривната вълна е нанесла щети на 21 жилищни сгради, 15 къщи от частния сектор, учебно заведение и паркинг", пише той. 

През нощта руските нашественици нанесоха четири въздушни удара с дронове по Запорожие, а на сутринта изстреляха още 10 ракети С-3001. 

Това съобщи председателят на Запорожката областна военна администрация Александър Старух в Telegram. Врагът продължава системния терор в нашия регион.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

924

13

Diogen

16.10 2022 в 02:37

Този шошон бай пешо от перник е страшен рекордьор - натрупал над 4 хиляди отрицателни точки. Ташистите може скоро да го ръцнат, защото пише само глупости. На халтураджиите винаги им се прощава. В случая толкова може - от Пелник е.

924

12

Diogen

16.10 2022 в 02:31

а междувременно вама души от неназовани бовши съветски републики нападнаха лагер за обучение на мобилизирани рунаци. Убити били 12 и ранени 18 запасняци. Нападателите загинали при последвалата престрелка, твърдят руските власти. Информацията е много оскъдна, но показва че в Рашисткия Райх започват прцеси, които може да вкарат в гроба главният виновник за трагедията в Украйна - човекът с огромно его и мизерен ръст (интелектуален също).

210

11

Merc

15.10 2022 в 19:24

В 1711 г. Петра 1 с армией попали в окружение турок.
Царь отправил свою жену Екатерину с драгоценностями на ночь к везирю Балтаджи Мехмед-паше.
После ночи и подарков везирь смилостивился и отпустил Петра 1 и его армию.
За это султан казнил Балтаджи.

Кого отправит Путин Залужному?

210

9

Merc

15.10 2022 в 16:41

Россия — удивительная страна.
Враги нападают на неё, не покидая своей территории.
Грузины нападают на Россию в Грузии, сирийцы — в Сирии, украинцы — в Украине.

-1650

6

ob1

15.10 2022 в 14:58

Ае кога ще се научите как се четат и разбират официалните рашистки изявления? Джуджи казва "няма да нахлуваме", след два дни нахлуват. Джуджи казва "няма да пращаме новобранци" - 2/3 от ордата е такива. Джуджи казва "няма да пуцаме цивилни" - удрят само жилищни блокове и детски градини.
ВСИЧКО, което каже някой руZки боклук е лъжа. Ей го и винкела долу - копие на блатния гном. Само дето е по-жалък де...

-5489

5

Същото правят и украинците в Донецк и Белогород. Само, че там целите са цивилни. Разпръскват се и противопехотни мини в жилищни райони, което е недопустимо съгласно международното право. Но света няма очи за украинските престъпления.
 
X

Подкастът на OFFNews