Свръхдоза убила Джордж Майкъл, подозират разследващи

OFFNews 06 януари 2017 в 13:16 14786 1

Интимният партньор на Джордж Майкъл е бил разпитван от полицията заради съмнения, че гениалният музикант е починал от свръхдоза наркотици. Това разкриха полицейски източници днес.

Фади Фауаз бил привикан от разследващите. Те проверяват всеки, посещавал звездата в последната седмица преди смъртта, настъпила навръх Коледа в дома му северозападно от Лондон. Джордж Майкъл почина на 53 години от сърдечен удар.

Фауаз, според чиято версия прекарал нощта в колата и едва на сутринта открил тялото,трябвало да разкаже подробно за последните часове. Разпитвани са всички познати, близки, съседи. Полицията привика и всички папараци, които по навик дебнат около къщата на певеца.

Вече са направени и изследвания на кръвта на Майкъл, но резултатите още не са излезли. Засега смъртта е класифицирана като "неподозрителна". Детективите обаче се страхуват, че причината за сърдечния удар може да е свръхздоза дрога.

Фризьорът, който живее близо до Риджънтс парк в Лондон, вече се забърка в скандали след смъртта на приятеля си. Появиха се негови изявления в Туитър, че Джордж е посягал доста пъти на живота си и искал да умре час по-скоро.

После коафьорът от австралийски произход опроверга, че някой му е хакнал профила. И го обърна на любовни обяснения. Според приятели обаче двамата са били в доста охладнели отношения през последните 18 месеца.


Миналата седмица Фади заяви пред "Дейли Мирър": "Не го видях във въпросната нощ. Заспах в моята кола. Полицията знае всичко и това е най-важното", сподели фризьорът, който има връзка с певеца от 2009-а година. "Трябваше да ходим заедно на коледен обяд. Още не знаем какво се е случило, объркващо е. Но Джордж планираше да празнува Коледа, също и аз".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12298

1

kamborev

06.01 2017 в 14:11

Най-вероятно е предозирал, за съжаление всички хора от неговия ранг го правят и не малко си отиват нелепо именно заради това!