Сватбената рокля и тиарата на Меган Маркъл отиват на изложба

Василка Христова 26 октомври 2018 в 13:24 2348 0

Почитателите на принц Хари и Меган Маркъл ще могат да се порадват отблизо на сватбените одежди на младата двойка. 

От профила на Мегaн в социалните мрежи стана ясно, че се подготвя изложба, на която ще бъдат представени копие на военната униформа на принц Хари, булчинската рокля на неговата избраница, както и нейният 5-метров шлейф.

Акцентът в изложбата ще бъде диамантено-платинената тиара, която беше предоставена за случая н Меган от кралица Елизабет Втора. Целият този блясък ще бъде съхранен в стъклена кутия.

Изложбата ще се състои под названието „Кралската сватба на херцога и херцогинята на Съсекс“. Ще се проведе в Уиндзорския дворец от 28 октомври до 6 януари, след което ще бъде преместена в двореца Холируд в шотландската столица Единбург от 14 юни до 6 октомври 2019 г.

Тя ще включва не само сватбените одежди на кралската двойка, но и тоалети на шаферите на сватбата, като сред тях ще бъдат и тези на принц Джордж и принцеса Шарлот.

Друг акцент в изложбата ще  запис на разказа на Уейт Келър за създаването на роклята, както и записи на думите, които двойката е изрекла по време на подготовката на сватбения им ден.

Така феновете ще погледнат през техните очи и ще почувстват това, което са изпитали те самите, чрез техните думи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!