Руският кошмар се сбъдна! Бандеромобилите вече са в Украйна (снимки)

Бронираните превозни средства са оборудвани с американски автоматични гранатомети Mark 19

OFFNews 23 май 2022 в 12:41 45036 27

руският кошмар
Бандеромобилите вече са в Украйна.

"Най-ужасният сън на руските окупатори се сбъдна. Митичните "Бандеромобили" - бронирани превозни средства, оборудвани с гранатомети, вече са в Украйна.

Снимки с техниката бяха показани във фейсбук страницата на Оперативно командване „Запад“ на украинските сили.

Въпросните бронирани превозни средства бяха наречени ​​​​„бандеромобили“ не от украинците, а от пропагандните руски телевизии, които облъчваха зрителите си, че украинските нацисти ще стрелят от тях едва ли не с лазерни оръдия. В "хора" се вкючи и Министерството на отбраната в Москва. За тях говори и говорителят на ведомството генерал Игор Конашенков.

"Националистическите батальони използват т. нар. "бандеромобили", които имат повишена проходимост и са оборудвани с едрокалибрено стрелково оръжие или минохвъргачки“, каза той.

В действителност тези джипове са оборудвани с американски автоматични гранатомети Mark 19.

„Прочутите "бандеромобили", от които толкова се страхуват окупаторите, са оборудвани с американски автоматични гранатомети Mark 19 и вече работят във въоръжените сили на Украйна. Това е кошмарът на окупатора. Заедно ще победим!“, заявяват от Оперативно командване „Запад“ на ВСУ.

В самата Украйна реакциите на руската истерия от "страховитата техника" са повече от иронични. Много от коментарите в социалните мрежи са, че трябва да кръстят колите си и с други имена, които да плашат руснаците.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1016

28

Гъзоразбивач

24.05 2022 в 14:25

Руснаците сами си съсипват нещастната държава!

1767

23

fiki

23.05 2022 в 18:01

не, трудно ще схванеш, знам, но тъп значи да гледаш цени без да гледаш заплати

1767

21

fiki

23.05 2022 в 17:34

сега пък Шри Ланка го гони, деменцията не е шега работа, по темата, ти гледай собствените ти братушки какъв глад ще отнесат, въпреки че са свикнали, докато ти муаш паржоли спокойно в Нато, вместо да ходиш при тях

2415

19

Пустиняк

23.05 2022 в 17:20

Оффф, да не ви липсва модератор?! До кога ще го търпите този шуменски IP с десетте профила?! Върти един активен ник и цъка плюсове с другите девет. Аман.