Русия атакува украинските позиции с танк-камикадзе с 6 тона експлозиви

OFFNews 19 юни 2023 в 11:04 6309 3

Снимка Скрийншот Romanov Лайт

Танкът е бил натъпкан с 6 тона експлозиви, но така и не стигнал до украинските позиции.

Руската армия е провела експериментална атака на украински позиции в района на село Маринка в самопровъзгласилата се Донецка народна република с помощта на танк-камикадзе, съобщи телеграм каналът „Romanov Лайт“ на блогъра от Севастопол Владимир Романов.

Според описанието на Романов, което е и видео документирано, става дума за най-мощния „дрон камикадзе“. Записът е направен през юни в района на село Маринка. По думите на блогъра руснаците са взели трофеен танк на ВСУ, натъпкали са го с 6 тона тротил и други експлозиви и са го изпратили обратно към украинските позиции на автопилот.

Танкът не е стигнал до позициите на ВСУ, които са на ок. 100 метра, тъй като е бил уцелен с РПГ и е предизвикал "най-голямата в тази война експлозия. „Ексеприментите със създаването на дрон камикадзе продължават“, пише Романов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

710

3

Д-р Мазникуров

19.06 2023 в 18:16

Ами това а лимита и върха на руско-съветската "креативност" и технологична "мисъл"! Ние се тюхкаме че една свястна кола и телефон не са направили за времето от 1917-та насам, Боже Господи, пък те и една нормална прахосмукачка даже не са сътворили! Нещастни, злобни и некадърни пияници и убиийци! Всичко или им е дадено и подарено наготово-от Запада дето толкова мразят и така лудо му завиждат, или направо откраднато, Но при всички случай окепазено и о*рано! Вземете "Москвич"-а например, това е е германският автомобил "Horch", част от военните репарации! Прилична кола, със средно качество е била. Вземат го "топтан" с целите заводи, машини и техническа документация барабар. Резултатите от съветското производство ги знаем, поне по-дъртите от нас тук! Даже, по-старите модели "Москвич"-и, тези които са били малко по-близко до оригинала, всички твърдят че са били доста по-добри от новите. Няма мисъл, няма грам старание, мърлящина, пълно неспазване на техническата документация! "Руский мир"...

22548

2

dolivo

19.06 2023 в 15:17

Иновация военновременна, но не чак колкото ел. Тюринг машините за разкодиране на Енигмата, което втората световна война стимулира...

2550

1

alfakentavur

19.06 2023 в 11:19

Скоро ще пуснат и истински камикадзета. Орки самоубийци.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика