Рапърът Кание Уест ще се кандидатира за президент, Илън Мъск му обеща пълен съпорт

OFFNews 05 юли 2020 в 12:35 5206 2

Кание Уест със съпругата си Ким Кардашиан.

Рапърът Кание Уест обяви в "Туитър", че ще се кандидатира за президент на САЩ на предстоящите избори, съобщиха световните агенции.

"Трябва да изпълним обещанието за Америка, като вярваме в Бог, като обединим визията си и изградим бъдещето си. Кандидатирам се за президент на Съединените щати", написа той в късните часове на вчерашния Ден на независимостта.

През 2018 г. Уест, който е женен за риалити знаменитостта Ким Кардашиан, бе един от малкото известни артисти, които открито подкрепиха Доналд Тръмп. Той обяви, че се дистанцира от политиката, след като се появи на среща в Белия дом с шапка с надпис "Да направим Америка отново велика".

После обяви, че е бил използван да разпространява послания, в които не вярва.

Въпреки че Уест не дава никакви други подробности, оставяйки последователите си в социалната мрежа да се чудят дали той наистина има намерения за Белия дом или просто се шегува, рапърът вече получи подкрепа от известни личности, сред които и на предприемача Елон Мъск.

"Имате пълната ми подкрепа", написа под публикацията му изпълнителният директор на SpaceX и Tesla.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

3

Hissarion

05.07 2020 в 19:15

Един милионер подкрепял друг милионер за президент, а преди това двамата подкрепяли друг милионер. Няма нужда от програми, няма нужда от екипи, трябва само шоу. Финансиране винаги ще се намери - няма по изгодно предприятие от президентския пост в САЩ.

12078

2

edin slep

05.07 2020 в 15:07

Мъск го подкрепял. Ами хубаво, но в какво? Програма - няма. Екип - няма. Финансиране - няма.

Честно казано, заради някои по-героични и напудрени филми, имахме някаква идеализирана представа за САЩ. Сигурно е било редно да има и такава, като контрапункт на Роки, Love and other drugs, Да разлаем кучетата, Апокалипсис сега, Изкуплението Шоушенг и прочее. Като гледам какво става не ми се ходи там.

Сега негрите се надигнаха и стана като във френската революция - всичко под ножа. Даже и Колумб им е крив.