Путин заплаши с по-сериозен отговор в Украйна, досега Русия действала сдържано

Индийският премиер критикува Путин за войната

OFFNews 16 септември 2022 в 21:13 34116 16

Владимир Путин

Снимка Пресслужба - Кремъл

Владимир Путин

"Засега Русия реагира сдържано на украинските удари по инфраструктурата и терористичните атаки", заяви президентът Владимир Путин на пресконференция след срещата на върха на Шанхайската организация за сътрудничество в Узбекистан.

Путин твърди, че може да бъдат предприети по-сериозни мерки, ако украинските власти не осъзнаят, че действията им са неприемливи.

Той също така каза, че руските въоръжени сили наскоро са нанесли няколко предупредителни удара.

"Ако ситуацията продължи да се развива по този начин, отговорът ще бъде по-сериозен", заплаши Путин.

Руският президент твърди, че планът за "специалната военна операция в Украйна" не подлежи на корекции.

Индийският премиер критикува Путин за войната в Украйна

"Днешната епоха не е епоха на войни и аз много пъти съм Ви го казвал", заяви индийският премиер Нарендра Моди на срещата с Путин в Узбекистан.

Когато индийският министър-председател каза това, руският президент прехапа устни и погледна Моди, отбелязва Ройтерс, описвайки реакцията на Путин.

"Запознат съм с позицията ви относно конфликта в Украйна, която вие постоянно демонстрирате", каза руският президент на Моди.

"Ще направим всичко, за да спрем това възможно най-скоро. За жалост, противниковата страна, украинските ръководители, отказаха всякаква възможност за преговори и заявиха, че искат да постигнат целите си с военни средства", каза още Путин.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1236

16

БотоксПутю

19.09 2022 в 22:47

Вероятно заплашва, че ще скочи от 6-тия етаж, пък може и от Спаската кула, онази с часовника.

318

15

Valioka

17.09 2022 в 20:50

Чакай бе бай пешо (от Перник де), нали рашистите освобождават украинците?... Защо ще им спират енергийната мрежа, защо ще ги тормозят, защо ще ги заплашват, защо ще ги избиват? Нали ги освобождават? От кого ги освобождават бе, бай Хуй - пардон, бай пешо (от Перник рази'аш ли), кой ги приема като освободители, кой ги иска в Украйна въобще, кой? Такива недоносени уроди като тебе ли? Ами ти не си онеправдан украинец, а и май няма такива... Тогава как се оправдава тая агресия? Извади отнякъде поне едно населено място, където рашистите са посрещнати без омраза, поне едно малумнико нееден... и кажи кое е то...

924

14

Diogen

17.09 2022 в 15:07

Путлер е пътник. Въпрос е кога, а не дали. Руската кочина ври и кипи. Няма солдати, призованите не искат да подписват контракти. В провинцията натискат учители да даряват заплати за башибозушката армия. Кремъл натиска олигарсите да сформират частни армии и да ги пратят в Украйна.

22548

13

dolivo

17.09 2022 в 13:00

хаха екранно име Пешо олигофрена трол с опорките

опорка - деца и жени зимали украинците дрън дрън, има опашки за да се запишат хора да работят с хубава американска и британска техника

опорка - сами си унищожавали инфраструктура украинците. Идиот. Руските терористи играят тормоз и терор над населението

опорка - Зеленски бил Зеле. Ученическо поведение с обиди и дехуманизация на човек, за да е лесно да си прокара нехуманни идеи трола

и т.н.

гнусно меркантилно тролче, което само не си вярва, но пише преписва за кървави копейки.

2051

12

Propaganda

17.09 2022 в 08:58

Гласувайте активно с минуси за тролът под мен. Нека тия уроди си знаят, че пропагандата им на русизъм, тероризъм и фашизъм тук няма са мине.

Примерно химерите за 200к фашистка армия, но удобно се спестява факта, че 60к от рашистите вече торят Украйна!

За предалите и дезертиралите с десетки орки...тоже.

-2175

10

IvanGrozn

17.09 2022 в 08:00

Руснаците са сган. Всички го знаят. И Моди го знае и демонстрира. И мечо пух го знае и демонстрира. 'Сдържани' щото им свършиха орките. А ако кремълския боклук посегне към ядреното оръжие от оркистан няма нищо да остане. И в тези последни минути на агония се надявам троловете да не напускат постовете си, а да продължат да пишат опорките си хахахаха. ГНУСНА ЖАЛКА РУСКА СГАН!

8053

7

DARTH VADER

17.09 2022 в 00:39

АМИ НА НЕГО ТОВА МУ Е РАБОТАТА,ДА ГОВОРИ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ ОТ 20Г....
 
X

Да помогнем на украинските деца!