Полковник от израелските спецчасти: Кръв и страдание очакват Европа

OFFNews Последна промяна на 21 ноември 2015 в 11:58 14672 14

"Европа избра да затвори очите си пред заплахата от тероризъм и затова сега я очакват кръв и спадания”, заяви полковник Гарен от израелските спецчасти пред Нова телевизия.

След 32 години в службите и шест куршума в тялото, днес полковникът обучава специалните отряди за борба с тероризма не само в Израел, но и в други държави.

По думите му над Европа е надвиснала реална заплаха, която трудно може да бъде избегната, защото някой е "проспал" момента за реакция.

„Част от обучението на израелските специални части предвижда по един час сън на денонощие и стотици километри ходене пеша всяка седмица. Въпреки това, желаещите са повече отколкото можете да си представите. Не знам дали нашите спец части са най-силните, но със сигурност са най-опитните. В Израел атентати има буквално всеки ден”, разказва той.

„Не мога да ви опиша какво е усещането да излизаш сутрин от вкъщи и да се оглеждаш около себе си от страх някой да не се нахвърли върху теб. Докато шофираш, да се чудиш дали колата, която те засича, не е пълна с експлозиви или пък дали пътникът до теб в автобуса не е камикадзе. Трябва винаги да си готов за евентуална експлозия, стрелба - дори нападение с нож”, казва полковникът.

По думите му щом ислямистите са казали, че ще атакуват Рим или Лондон, Европа трябва да е сигурна, че ще го направят.

"За две седмици свалиха руския самолет в Египет, имаше атентат в Бейрут, нападнаха и Париж. Разбирате за какви възможности става въпрос. Европа избра за затвори очите си, да запуши ушите и устата си. Мисля, че Европа се страхува да предприеме крайни мерки срещу радикалния ислям. Или пък просто има интерес да не го прави, не знам… Ако е така, ще страда поколения наред. Европа ще гори – цялата, лека полека”, казва Гарен.

Според него радикалните ислямисти искат да се внедрят в Европа и го правят много добре. Използват демографията. Християните имат средно по 1,3 деца, а мюсюлманите - 5,7.

"Представете си след 20 години каква част от населението на Европа ще е мюсюлманско. В Израел няма семейство, което да няма член пострадал при атентат или ранен като войник. Представяте ли си го? Аз да. Наистина е тъжно. Кръв и страдание - това очаква и Европа”, заяви полковникът.

Анкета

резултати
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.11 2015 в 08:50

Глупости.

22.11 2015 в 07:46

Victimized, не бяха нужни толкоша думи за да разберем, че си еди проислямски "фаластински" ибрик. Израелците допунаха грешка, че не избиха до крак цялата палестинско-людоедска помия, че оставиха разни говна да им налагат "политкоректно" поведение" и за всяка унищожена ислямкска отрепк да ги ги порицават. Ха сега, нека орицават Французите и белгийците!
Айде бегай, че дюнера прегоре!

21.11 2015 в 23:23

"Или пък просто има интерес да не го прави"

Тук е заровено кучето.

- - -
По-скоро не е интерес, а някой е я настъпил по врата. И тоя някой има интерес.

21.11 2015 в 17:22

Бахти,никога не съм предполагал , че Ванга ще се окаже права за това , че третата световна ще е м-у християнството и исляма и то по такъв брутален начин и най-важното-около домовете ни! Дано не се окаже права и за това , че руснаците пак ще ни "освобождават" , защото взе да ми писва от освободители.
Затриването на ИД не е решение.Проблема не е в ИД , а в идеята на и ИД. Когато насечеш хидрата на парчета тя не умира , а от всяко парче пораства нова хидра! Единственото нещо което ще постигнем смазвайки ИД е , че просто ще ги разселим(вкл. и в Европа).Тогава какво ще се случи....даже не ми се мисли! Решението е друго.....но какво?

21.11 2015 в 14:04

Дааааа , ама не . Ще трябва да ме извини еврейчето , но не мога да се съглася с него . Първо самоубийствените атентати в Израел са с съвсем различна насоченост , там хората се взривяват понеже евреите им окупираха земята милиметър по милиметър в продължение на 50 години , те нямат друг начин на война , самоубийства и камъни това имат палестинците . Там е и приликата между техните атентати и тези атентати които ИДИЛ сътвориха . Без да споменавам съмнителните обстоятелства на атентатите е важно да се отбележи , че те са начин на водене на война при който атентатора няма други опции . Запомнете какво искаха ИДИЛ в началото , искаха истинска държава , и почти успяха . Окупираха територии , опитаха да си създадат администрация , имаха фронтоваци и централи . От няколко седмици , след като руснаците ги натиснаха тези идеи бързо се изпариха , за това почнаха по стария начин . Това единствено показва признак на слабост . Но пък за общите интереси е прекалено късно да се спира с паниката в Европа , а и плана е да дойдат поне още 2 милиона бежанци .
Война на стария континент няма да има , може да има локални конфликти и нетърпимост , но реалната заплаха за европейците е демографския и културен срив които ще претърпим . Европа доказа , че не интегрира бежанци , тя просто ги приема , но приема и културните им особености , Англия не е интегрирала мюсюлманите си , Франция не е интегрирала мюсюлманите си , Германия има по турски общества и от Турция . Двуличната политическа солидарност ще погуби Европа , защото явно тя играе по свирката на единствения си културен конкурент на света , и им се получава . Европа се е борила много дълго време за да достигне до нивото на живот и разбирания които преобладават в момента . Когато пришълците се установят , без значение дали ще се бият или просто ще продължат да не зачитат културата на стария континент , ами си живеят по старо му , със търговия на деца за женитба , със разбиранията си за позицията на жените в обществото , със хилядите неща които ние приемаме за свобода на личността , а те го приемат като обида техния бог ......

21.11 2015 в 13:59

На запад от нас, изглежда ООН все още има някаква тежест. Знаете - организацията с хора разпространяващи детско порно по работните си имейли, и която се опитва от 90те да направи критикуването на Исляма незаконно в цяла Европа. Имат гъзолизци във всеки западен парламент и се чудите защо Европа има проблем с точно ислямски терористи? Ако тия бяха виетнамци или някакви бели, до сега щяха да бъдат заличени.

ООН сложи Саудитска Арабия в комитета си по човешки права. Държавата, която обезглавява хора и оставя труповете им за показ. Европа се опитва да изглежда добре в очите на тая смешна и порочна организация. Ще видим колко човешки живота ще отнеме преди да се усетят.

21.11 2015 в 13:44

То както е тръгнало ЕС ще изчезне до няколко месеца и ще остане само безмитната търговия. Един ЕС по английски модел. Та белгийците и французите и швабите да му мислят.

Ние ще трябва да се оправяме без Евро средства и субсидии. Ще е голяма беднотия и мъка. Имотите ще паднат много.

21.11 2015 в 13:39

Те и еврейте бяха много в Европа!

21.11 2015 в 13:34

Мдааааа... купонът свърши, следват интересни времена.

21.11 2015 в 13:30

Шегаджия