Quantcast

Парламентарната асамблея на НАТО прекрати сътрудничеството си с руския парламент

OFFNews Последна промяна на 05 април 2014 в 17:44 3918 4

Парламентарната асамблея на НАТО прекратява сътрудничеството с парламента на Русия, заяви президентът на организацията Хю Бейли, цитиран от Обозреватель.

В отделни случаи Парламентарната асамблея ще преговаря с представители на руския парламент, заяви Бейли, без да уточни в какви случаи това ще е възможно.

По-рано НАТО преустанови практическото гражданско и военно сътрудничество с Москва. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.04 2014 в 07:24

nasb, на мен случващото се в Крим също ми се вижда забавно. Особено ме изненадва енергията и отличната организация, която се демонстрира и то така скоростно. Естествено въпросът опира и до критериите; обективно погледнато в Крим те са на много по-ниско ниво от тези в Бавария, например, тук сте прав. Но ако ги сравним с нашите критерии и способности можем да видим разликата - можем да си представим какъв хаос щеше да настъпи при нас, ако ние трябваше да се справяме с техвите проблеми. Що се касае до кочината - ходил съм в САЩ, виждал съм там и безспорните върхове и другата крайност - градските гета (кочини), където цари безвластие. Такива гета има дори в столицата Вашингтон и там властите не могат да гарантират сигурността на своите граждани и приходящите гости и туристи; да не говорим за разликата между градвете и селските райони, тя е очевидна. САЩ и Русия са свръхдържави, в които се набиват на очи крайностите, има го и едното, има го и другото, такава е реалността.

06.04 2014 в 15:25

Забавен (Джон),
страшно сравнение си направил. :)
В единия случай (Германците) от кочина се преминава към луксозен мезонет, а във втория, просто слагат една хубава ограда на кочината. :)

06.04 2014 в 08:30

Реакцията на Запада беше предвидима и е в рамките на възможното, което може да се направи на този етап. За мен по-интересен е интеграционният процес в Крим - системен, открит, креативен, насочен към бъдещето. Впечатляващо е, че този процес се развива със светкавична скорост и това се вижда, ако вземем като база за сравнение Германия. Там пълноценното приобщаване на ГДР продължи някъде около 20 години, тук нещата се получават буквално за часове и дни. Това ме кара да гледам с други очи на съвременните възможности на руската държава.

06.04 2014 в 07:48

Сърдит Петко празна му торбичка. Западняците се правят на обидени, че Кремъл не им подари цяла Украйна да сложат ръка върху нея и да я разграбят, както направиха с България.

Повече аванти за Еврогейския съюз и педероатлантическия пакт няма да има. Тия станаха толкова нагли и нахални, че прекрачиха всякакви граници.

България както влезе в ЕС и НАТО като най-бедната европейска страна, така си и остана. Беднотия до шия, обаче западняшките фирми, дето се намърдаха тука, изнасят всяка година по 30 млрд. печалба извън страната за тях си. Кел файда от подобно членство?