Откриха подслушвачка в кабинета на Залужни

OFFNews 17 декември 2023 в 21:27 8441 2

Залужни
Валери Залужни.

В кабинета на главнокомандващия на украинските въоръжени сили Валери Залужни днес е било намерено "подслушвателно устройство". Това съобщи РБК-Украйна като се позова на свой високопоставен военен източник.

Според него откритите четящи устройства са изработени от непознати елементи, което не позволява да се идентифицира кой е сложил "бръмбарите".

"Тези устройства бяха открити днес по време на подготовката на помещението за работа", допълва източникът.

Онзи ден германското издание "Ди Велт" съобщи, че Залужни планира контраофанзива през 2024 г. И сега, според изданието, украинските войски натрупват необходимите за това сили.

Освен това през ноември Залужни написа статия и даде интервюта за западни издания, в които говори за грешките си, рисковете от позиционната окопна война и какво е необходимо, за да се победи Русия.

След това в информационното пространство започнаха да се разпространяват слухове за предполагаеми разногласия между Залужни и президента Владимир Зеленски. 

Появиха се дори слухове, че Зеленски иска да освободи Залужни от поста главнокомандващ. Наскоро обаче украинският министър на отбраната Рустем Умеров сложи точка на тези спекулации.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12078

2

edin slep

18.12 2023 в 14:21

Сигурно стажанти пишат тези глупости, не може учениците да са неграмотни, а студентите по журналистика да са умни, образовани и знаещи. За това и не подписват материалите.

3700

1

опетков

18.12 2023 в 12:38

Поредната глупост, наречена "подслушвачка". На какъв език, бе Офнюз? И вие ли влизате в системата "кликбайт"?
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика