Миленко Неделковски: Ние нямаме обща история, не знам кого трябва да почитаме заедно

Според журналиста договорът между България и Македония е вреден

OFFNews 29 юли 2017 в 11:00 9569 5

Ние нямаме обща история. Не виждам кого от историята ни трябва да почитаме заедно. Така македонският журналист Миленко Неделковски коментира договора за добросъседство между България и Македония, който ще бъде подписан след дни. 

Името на Миленко Неделковски стана известно у нас, след като той поруга паметната плоча при Каймакчалан. 

Договорът е вреден за Македония и мисля, че не е добър за нас, защото нямаме обща история, подчерта той.

"Ние уважаваме вашата история. Би трябвало и вие - нашата. Сега всичко това е силно преувеличено по отношение на историята между двете държави, и на хората", заяви Миленко пред Нова телевизия.

Журналистът е противник и на новото македонско правителство. 

"Парламентът и всички останали институции са избрани незаконно, криминално и противоконституционно в Македония, с голяма помощ от страна на американското посолство в Скопие. Те имат силно влияние тук и първо удрят най-слабите – политиците и от управляващите, и от опозицията. В момента имаме незаконна и криминална власт. Властта си прави каквото си иска. Заев си прави каквото си иска", коментира той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13780

5

Перко

30.07 2017 в 00:15

Не знам кои сте "Вие", и изобщо имате ли история :)

42249

4

Denis Rizanov

29.07 2017 в 14:36

не бе гарлик, па не си разбрал. По-прост си от миленко даже, дето е хванал основното на случващото се в северната част на българската област Македония - "Парламентът и всички останали институции са избрани незаконно, криминално и противоконституционно в Македония, с голяма помощ от страна на американското посолство в Скопие. Те имат силно влияние тук и първо удрят най-слабите – политиците и от управляващите, и от опозицията. В момента имаме незаконна и криминална власт. Властта си прави каквото си иска. Заев си прави каквото си иска!"
Е те тва се случва там.
и преди да каже още някоя простотия виж откъде влязоха в тази измислена държава въоръжените шиптъри и главорези на хашим тачи.

42249

2

Denis Rizanov

29.07 2017 в 12:44

Още 10-тина години и такива "националисти" като миленко ше реват за българското... с горчиви сълзи... Но ще бъде късно. Измислените държавни образувания не могат да проживеят много време. Ако и да са подкрепяни от мамона и дьорт антихриста.

7930

1

jkljkl123

29.07 2017 в 11:42

Руската подлога миленко пак избълва лайна.