Меган Mаркъл вече е заминала за Канада

OFFNews 10 януари 2020 в 10:09 4179 1

Хари и Меган

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл се е върнала в Канада, съобщи Би Би Си. Пътуването ѝ съвпада с обявяването на новината, че двамата с принц Хари се оттеглят от активните си задължения на висшестоящи членове на кралското семейство и ще заминат за Северна Америка. Най-вероятно - именно в Канада. Там Меган е живя седем години, докато снимаше сериала Suites.

Междувременно, кралското семейство обяви, че е "наранено" от решение на двамата херцози.

Пред Би Би Си източници от двореца споделят, че Хари и Меган не са се консултирали с никого от семейството за съобщението, което направиха вчера, а в Бъкингам не са знаели за решението им. Водени са разговори за бъдещето на Хари и Меган, но те са били в много ранна фаза.

Кралицата, херцогът и херцогинята на Кейбридж са събрали най-високопоставените служители на двореца с нрдаждане до дни да бъде намерени решение, предаде още Би Би Си. По-късно било потвърдено, че Меган е заминала за Канада.

В съощение на двореца се казва: "Ние разбираме желанието им да предприемат различен подход, но това са сложни въпроси, чието решение ще отнеме време."

Въпреки решението да замине за Северна Америка, Хари остава наследник на британския престол - шести поред след баща си Чарлс, брат си Уилям и трите деца на Уилям и Кейт - принц Джорд, принцеса Шарелот и принц Луи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4245

1

rrr11

10.01 2020 в 12:59

Хари май се оказа с лабилна психика. Тази либерал-комунистка му е напълнила главата с левичарска пропаганда.