Медиите се събраха в очакване на кралското бебе

OFFNews 11 юли 2013 в 11:21 3873 3

Кейт Мидълтън и принц Уилиам, Снимка: ЕРА
Кейт Мидълтън и принц Уилиам, Снимка: ЕРА

Медии от целия свят са се събрали пред болницата "Сейнт Мери" в Лондон в очакване на раждането на кралския престолонаследник.

В частно крило на престижната лондонска болница "Сейнт Мери" херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън съвсем скоро ще роди дете на сина на Чарлз и Даяна - принц Уилям.

Медиите и развълнувани граждани трепетно чакат пред болницата да чуят кога ще бъде съобщена щастливата вест за кралското бебе. Лекарите запазват дискретност и не коментират дали това ще се случи днес. 

Стотици репортери, фоторепортери и оператори са затрупали със стативи и техника пространството пред входа на болницата в готовност да отразят светската новина на годината. Те са разчертали тясното пространсто със стикери и скоч, за да си гарантират сигурно място във важния момент.

"Отвън има толкова стълби за фотографите, че все едно си в магазин "Направи си сам". Но ако си мислите, че това е твърде натрапващо се присъствие в семейното събитие, нека припомним, че е имало времена, в които министри от кабинета са присъствали на раждането на кралските особи", разказва Би Би Си.

Знатната двойка не е обявявала публично дали очаква момче или момиче, но според пресата на Острова те ще си имат дъщеричка. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!