"Макдоналдс" с мобилно приложение за поръчка от разстояние

OFFNews 02 март 2017 в 14:48 3529 1

Снимка yourstory.com

Веригата ресторанти за бързо хранене "Макдоналдс", които направиха революция през 70-те години чрез услугата да купуваш храна без да слизаш от колата (drive-thru), обявиха нова стъпка в арзвитието си - поръчки през мобилно приложение, предаде БГНЕС.

От веригата съобщиха, че ще направят възможно забързването на поръчките от шофьори чрез употребата на ново мобилно приложение. По този начин веригата ще се опита да спечели загубените през миналата година 2% от клиентите си.

Чрез новото приложение посетителите ще могат да си поръчат храна още преди да са стигнали с автомобила си до мястото за поръчки.

Поръчването през мобилно устройство ще бъде въведено в 20 000 заведения от веригата по целия свят до края на 2017 година, обещават от компанията.

От "Макдоналдс" имат намерение и да включат компютърни терминали за самообслужване (киоски) при наличието на дълги опашки, промяна при употребата на табли и специални преконфигурирани кухни, предназначени да съкратят разстоянието, което служителя трябва да измине до касата и обратно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови