Майкъл Джексън разменил бижу за секс с малко момче, разкрива нов документален филм

OFFNews 27 януари 2019 в 14:56 15936 2

Майкъл Джексън е дал бижу на малко момче в замяна на сексуален акт, разкрива документалният филм Leaving Neverland, цитиран от Би Би Си.

Той е излъчен на филмовия фестивал The Sundance в Юта, САЩ. Световната му премиера бе в петък.

Съсредоточен е в двама мъже, които твърдят, че Краля на попа е злоупотребил с тях, докато са били деца.

От негова страна отричат обвиненията и твърдят, че те са "скандален и жалък опит за печалба" на гърба на певеца, който почина през 2009 г.

Уейд Робсън и Джеймс Сейфчък казват, че са били 7- и 10-годишни, когато певецът се сприятелил с тях и семействата им. Сега са в 30-те и твърдят, че са били насилени от Джексън.

Приживе той винаги е отричал подобни обвинения.

Полиция претърси имението му в Калифорния през 2003 г., когато разследваше обвинение, че е насилил 13-годишно момче. Случаят влезе в съда, а Уейд Робсън беше основен свидетел. Под клетва той заяви, че певецът никога не го е насилвал и от Джексън бяха свалени всички обвинения през 2005 г. По-късно обаче Робсън, вече баща, прави два нервни срива и разкрива пред терапевта си мрачната си тайна.

"Беше просто болка, отвращение и гняв - от идеята, че нещо такова може да се случи на сина ми."

През 2013 г. той подава жалба срещу наследниците на Джексън и обвинява певеца в сексуално посегателство, но съдът преценява, че е чакал твърде дълго, преди да го направи и не уважава претенциите.

Историята сега е разказана във филма.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4006

2

Грета

28.01 2019 в 12:22

Тези "жертви" са поредните кръвопийци решили да изсмучат парите му и да получат своите няколко минути слава на негов гръб. Сега се сетили, че били насилвани, толкова години след смъртта му. Тези танцьори цял живот се въртяха около него, даваха интервюта и буквално се идентифицираха чрез него и неговата работа, плакаха за смъртта му и после като кариерата им залезе и свършиха парите,решиха, че видиш ли и те били жертви. Заведоха дела срещу наследниците му за огромни обезщетения и като в съда не мина номера започнаха да правят "филми". Жалки хора! А още по-жалки са онези хейтъри,които отиват да гледат тази помия наречена филм, за да злорадстват после самодоволно и да казват "ама виждате ли какъв е бил Майкъл Джаксън". Да дадеш толкова много на този свят с таланта и неуморния си труд, цял живот да помагаш на болни и бедни деца, не само дарявайки стотици милиони долари, но отделяйки и малкото си свободно време, за да посещаваш тези дечица в приюти и болници, да отвориш дома си за тях, да се бориш за най-висшите човешки ценности и накрая да използват това против теб... Вярна се оказва приказката, че няма ненаказано добро. Почивай в мир, Майкъл Джаксън ! Дано си на по - добро място!

6000

1

Потев

27.01 2019 в 15:17

Е ЧЕ У НАС ПОЛОВИНАТА РОМИ СА ЗАЧЕНАТИ НА МАЛОЛЕТНИ ЦИГАНКИ = ДЕЦА РАЖДАТ ДЕЦА, ЗАЩО НА 1 НЕГЪР - М. ДЖЕКСЪН МУ ТЪРСЯТ СМЕТКА ? АКО У НАС СЕ НАКАЗВАШЕ ПЕДАФИЛИЯТА НЯМАШЕ ДА ИМА 2.5 МИЛИОНА ЦИГАНИНА. НЕ САМО ЧЕ НЕ СЕ НАКАЗВА АМИ ПЛАЩАТ ЗА ТОВА