Кремъл критикува клип на Тръмп, който показва Путин и Клинтън, лаеща като куче (видео)

OFFNews 17 март 2016 в 21:59 7778 10

Кремъл разкритикува предизборен клип на Доналд Тръмп, в който е показан и Владимир Путин и Хилари Клинтън, лаеща като куче.

Според официална Москва клипът демонизира образа на Русия.

Видях клипа. Не знам дали Владимир Путин го е видял. Но нашето отношение е негативно, коментира на брифинг днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Публична тайна е, че демонизирането на Русия и на всичко, свързано с Русия, е задължителен атрибут на предизборната кампания в Америка. Винаги искрено сме съжалявали за това и бихме искали изборният процес в САЩ да не протича с подобни отпратки към Русия, каза Песков.

Всъщност предизборният клип на Тръмп е насочен срещу Хилари Клинтън - посланието на видеото е, че главните противници на САЩ са терорист, насочващ пистолет срещу зрителите, и президентът на Русия Путин, а Хилари Клинтън не може да се справи с тях.

Когато стане дума да се изправим пред най-твърдите си опоненти, демократите имат перфектен отговор, гласи текст в клипа, след което се появява запис с Клинтън, лаеща като куче на предизборна проява миналия месец, докато се присмива на републиканците.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!