Колективният Путин. 86 души определят политиката на Кремъл, твърди украинският съвет за сигурност и отбрана

OFFNews 06 август 2022 в 16:12 4160 5

Алексей Данилов

Снимка УНИАН

Алексей Данилов, секретар на СНБО

„В апарата на Съвета за национална безопасност и отбрана на Украйна (СНБО) има проект, под условното название „мавзолеят на Путин“. Това са 86 души, които влияят на политиката на Кремъл. Който и да дойде след Путин, колективният Путин няма да изчезне никъде.“ – написа в Туитър секретарят на СНБО Алексей Данилов, цитиран от УНИАН.

По думите на Данилов украинското ръководство не знае засега с кого би могло да преговаря на територията на Русия. „В днешните условия преговорите не могат да бъдат тайни и закрити. Но засега ние не знаем с кого да водим в Русия финалните преговори. Нашата позиция е проста: махнете ни се от главата, отивайте си на своята земя, която все още имате много. Тук вас няма да ви има, това е нашата земя.“ – казва още секретарят на СНБО.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-7325

5

Същия мавзолей го има и зад зеления, зърното уж е украинско, но всъщност е на определени олигарси, затова започнаха да се гърмят един друг, както онзи който взривиха преди няколко дни. Двулично и смешно е да правиш такива изказвания.

1215

4

Lyubo

06.08 2022 в 19:29

А къде са му на въпросния Данилов синовете ? Мрежата гърми, че ги е изпратил зад граница, за да не отидат в "месомелачката" на фронта, въпреки че на мъже от 18 до 60 годишна възраст е забранено да напущат страната ! И на всичкото отгоре преди дни самият той заяви, че е недостойно мъже да се крият и да не изпълняват "дълга си" за защита на страната.

-3667

3

fik1

06.08 2022 в 18:30

86 илюминаторе промиват всички путлери да си мислят че някой друг им мисли зпото

-240

2

редовно четящ

06.08 2022 в 17:43

Така че е необходимо руzия да бъде тотално заличена. Туморът се изрязва от корен.