Китай се видя в чудо от тигъра на Путин, яде им козите

OFFNews Последна промяна на 25 ноември 2014 в 20:24 7663 9

Сибирски тигър, пуснат на свобода от руския президент Владимир Путин преди време, е главният заподозрян за нападението над ферма с кози в североизточен Китай. Това твърдят местните власти пред китайската информационна агенция "Синхуа". 

Специалисти по сибирските тигри твърдят, че Устин, един от трите освободени от Путин тигри, е убил две кози, а други три продължават да са в неизвестност, допълват от държавната агенция. 

Два от трите хищника, оборудвани с електронен нашийник за проследяване, са преминали на китайска територия през октомври.

Следите и отпечатъците, намерени край нападнатата ферма, принадлежат на Устин, твърди експерт по опазване на дивите животни от лесотехнически университет в Китай. 

Специалистите предупреждават местното население да не се доближават до тигъра и да не му дават храна, ако го видят. 

Преди около две години руски експерти спасиха пет сибирски тигърчета. Путин пусна три от тях на свобода в началото на лятото тази година. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.11 2014 в 13:36

НАТО ще задейства колективната система за сигурност. Този Путински тигър може да стигне до Япония дори.

26.11 2014 в 10:59

Вайййй, ваййй! Какъв лош е тоя Путин! И колко невъзпитан е тигърът му!
Ако беше американски тигър, политкоректно щеше да пасе тревица.

26.11 2014 в 10:21

Някои хора пишат преди да мислят. И май имат нужда от цайси. ;-)
Не виждате ли, че тигъра е упоен и е с радионашийник? Ами потърсете (чрез системата на Гугъл за търсене на изображения) и вижте как му слагат нашийника, как се събужда и пр. и пр.

Тигъра какво е виновен, че Путката си прави ПР с него?...

25.11 2014 в 23:58

Това, че Путин е спасил тези тигри е прекрасна постъпка. Това, че един от тях навлязъл в Китай е нещо нормално - животните не признават държавни граници, това, че изял някакви кози е напълно нормално - ако имаше достатъчно дивеч, нямаше да напада домашен добитък. Страшното е, че ония, с дръпнатите очички, ще го убият, за да му изядат ташаците, с тайната надежда, че ще им пораснат малките пишки.

25.11 2014 в 23:08

"Устин" е ясно че е производно от "уста", обаче "Путин" от какво е производно?

25.11 2014 в 22:36

Да му купят сладолед, може би?

25.11 2014 в 22:14

Тов. Ленин. Путя не дава признаци на развитие от времето на срещата с тигърката. По същия начин постъпва сега и с украинците - първо им застрелва майките, след това им троши краката, а накрая им праща инвалидни колички.

Донке. Пушки няма, защото тигърката се е гътнала от страх само като е видяла насреща си Властелинът на Света и то без делтаплан. А на китайския експерт не му гони карез - той със сигурност е платен от Сорос, бандерюгите, фашагите и пр. световни империалисти.

25.11 2014 в 21:00

Първата тъпа чучулига се изказа. Толкова тъпа, че не вижда на снимката, че няма никакви пушки, но - точно тази снимка ползва за доказателство, че е имало стрелба.
Ленин, по рождение ли си идиот или си отгледан с много любов като такъв?
Offnews, бихте ли дали линк да видим къде и кога този китайски експерт е твърдял подобни неща? И най-интересното - от къде този китайски експерт познава "дирите и отпечатъците" на Устин?

25.11 2014 в 20:35

"Спасили" ги, след като царя на глупаците в пристъп на велик селски героизъм застрелял майката, само за да може да увековечи "геройството" си като се снима с нея.

Тая снимка каква е ? Убиваме застрашени животни, после пък "спасяваме".

Аман от мега-спасителите ...