Кърт Кобейн е бил убит - нови снимки го доказват

OFFNews 31 юли 2015 в 14:00 23316 6

Снимка flickr

Невиждани до сега кадри от деня на смъртта на Кърт Кобейн доказват, че музикантът всъщност е бил убит, пише британският "Гардиън".

Снимките от преди повече от 20 години не трябва да бъдат изваждани на бял свят, смятат вдовицата на Кобейн Кортни Лав и дъщеря им Франсис Кобейн.

Те настояват пред съда в Сиатъл тези снимки да не бъдат разглеждани и показвани. Днес съдията Тереса Дойл ще изслуша техните аргументи за това.

Съдът трябва и да реши дали да продължи делото срещу тв водещия Ричард Лий, който в свой материал заяви, че ще докаже, че през 1994 г. Кърт Кобейн не е починал от самоубийствен изстрел.

Според адвоката на семейството материалите от следствието трябва да останат запечатани, за да не се нарушава неприкосновеността му. Кортни и Франсис са писали писмо до съда, в което твърдят, че публикуването на снимките ще има има негативен физически и психологически ефект върху живота им.

"Наложи ми се да се справям с много лични проблеми, свързани със смъртта на баща ми. Много ми е трудно да приема дори възможността тези снимки да станат публични. Сензацията, която ще последва от публикуването на тези снимки, ще ни причини неописуема болка", пише Франсис.

Тя твърди, че вече е тормозена от фенове, обсебени от баща ѝ и се страхува, че това би се влошило.

Един от тях дори проникнал в дома ѝ в Калифорния и чакал три дни, докато тя се върне от ваканция. Причината била, че той вярвал, че душата на баща ѝ се е вселила в него, обяснява в писмото си дъщерята на Кобейн. 

Според собствените им твърдения, нито една от двете жени не е виждала въпросните снимки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови