Кърт Кобейн е бил убит - нови снимки го доказват

OFFNews Последна промяна на 31 юли 2015 в 14:00 21163 6

Снимка flickr

Невиждани до сега кадри от деня на смъртта на Кърт Кобейн доказват, че музикантът всъщност е бил убит, пише британският "Гардиън".

Снимките от преди повече от 20 години не трябва да бъдат изваждани на бял свят, смятат вдовицата на Кобейн Кортни Лав и дъщеря им Франсис Кобейн.

Те настояват пред съда в Сиатъл тези снимки да не бъдат разглеждани и показвани. Днес съдията Тереса Дойл ще изслуша техните аргументи за това.

Съдът трябва и да реши дали да продължи делото срещу тв водещия Ричард Лий, който в свой материал заяви, че ще докаже, че през 1994 г. Кърт Кобейн не е починал от самоубийствен изстрел.

Според адвоката на семейството материалите от следствието трябва да останат запечатани, за да не се нарушава неприкосновеността му. Кортни и Франсис са писали писмо до съда, в което твърдят, че публикуването на снимките ще има има негативен физически и психологически ефект върху живота им.

"Наложи ми се да се справям с много лични проблеми, свързани със смъртта на баща ми. Много ми е трудно да приема дори възможността тези снимки да станат публични. Сензацията, която ще последва от публикуването на тези снимки, ще ни причини неописуема болка", пише Франсис.

Тя твърди, че вече е тормозена от фенове, обсебени от баща ѝ и се страхува, че това би се влошило.

Един от тях дори проникнал в дома ѝ в Калифорния и чакал три дни, докато тя се върне от ваканция. Причината била, че той вярвал, че душата на баща ѝ се е вселила в него, обяснява в писмото си дъщерята на Кобейн. 

Според собствените им твърдения, нито една от двете жени не е виждала въпросните снимки.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.08 2015 в 11:49

До 5 Деееа
А какво ще стане, ако снимките разкрият че ти си убиеца?

31.07 2015 в 20:39

А какво ще стане ако се окаже че тоя нарко-боклук Къртни го е убила ? И за това сега играе многострадалната Геновева, само и само да не излезнат снимките ??? Каквато е надрусана алкохоличка, като нищо му е теглила куршума ....

31.07 2015 в 18:04

OFFNews: Ом е прав. Когато се търси евтина сензация, е много лесно да се преиначат фактите. Това, което се казва в статията на Гардиън е, че има гражданско дело, заведено от сиатълски телевизионен водещ, който ТВЪРДИ, че видяни от него снимки "доказват", че Кърт Кобейн е "бил" убит. Тоест, това все още не е установено като безспорна истина, а е в процес на изясняване в съда!
Въпреки, че ви чета редовно, и аз съм на мнение, че от време на време професионализмът и ви изневерява.

31.07 2015 в 14:46

Наистина, дайте малко по-сериозно. Особено когато става въпрос за вече мъртви хора. Уважение, нещо?

31.07 2015 в 14:46

Ванга е каза - "Ке бъде убит!"

31.07 2015 в 14:36

Offnews, защо пишете глупави сензационни заглавия, къде в статията (и в текста който сте превели) пише, че снимките доказват че Кобейн е убит? Ето я оригиналната статия за сверка:

http://www.theguardian.com/music/2015/jul/31/kurt-cobains-widow-and-daughter-fight-release-of-his-death-scene-photos

Това, че някакъв детектив иска да бъдат показани снимки след смъртта на Кобейн и твърди че на тях се виждало че не се е самоубил - това значи ли автоматично че е така? Или това че на човека семейството не желае да публикуват травмиращи снимки пак е доказателство за убийства, покривания и т.н.?

Чета ви сайта често и се радвам че отразявате какво става в БГ по-безпристрастно от доста други сайтове, но намалете малко жълтините.