Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Камерън за "Документите от Панама": Беше кофти седмица (видео)

OFFNews 09 април 2016 в 14:32 4707 14

Британският премиер Дейвид Камерън призна пред партийни активисти на Консервативната партия, че не се справил добре със скандала "Документите от Панама" и че седмицата не е била добра за него и партията му.

На форума на британските консерватори Камерън пое вината и отговорността за противоречивостта около "Панамските документи", пише Independent. 

Припомняме, че след появяването на журналистическото разследване за Панама Камерън отричаше да има общо с офшорни компании.

Няколко дни по-късно премиерът на Великобритания се "сети", че е имал акции в компанията на баща си, чието име изскочи от "Документите на Панама".

"Не беше добра седмица. Трябваше да се справя по-добре с това. Можех да се справя по-добре", са били думите на Камерън пред съпартийците му.

Това изявление на Камерън е първото пред Консерваторите откакто излезе скандалът на бял свят.

Изявлението на Камерън бе направено докато по улиците на Лондон има протести за неговата незабавна оставка. Такива имаше в Исландия, където премиерът на страната се отказа от поста си заради "Документите от Панама".

David Cameron: "I Could Have Handled This Better"

"I know that I should have handled this better." David Cameron speaks out about how he handled the fallout from his links to the #PanamaPapers scandal.

Posted by Sky News on Saturday, 9 April 2016
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!