Хакнатият сайт за изневери щастлив, че се приема като "жертва"

OFFNews Последна промяна на 21 юли 2015 в 14:29 3389 5

Слоганът на сайта: "Животът е кратък. Имай афера."

Хакнатият преди дни сайт за изневери AshleyMadison.com е щастлив от факта, че новината за разбиването на сигурността им е срещнала съжаление, пише Ройтерс.

От канадската компания зад AshleyMadison.com са окуражени, че публичната реакция към тях е положителна и хората застават зад тях в този момент.

Сайтът за изневери потвърди, че акаунтите на над 37 млн. потребители са били разбити от хакери, които заплашили, че ще публикуват в интернет техни голи снимки, ако страницата не бъде закрита.

Хакерите публикуваха заплашителни кадри, в които се вижда, че акаунтите наистина са били разбити.

От AshleyMadison.com вече са предприели мерки и частна компания за уеб сигурност разследва атаката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.07 2015 в 18:21

Да бе не следвали физически щети. Виждал е дедо поп двойки дето ако единия фане другия, без телесни повреди нема да мине.

Прочее, важна стъпка към законопослушността е да схванеш че краденето от крадеца си е кражба. Другото са защитни философии на престъпника.

А че основен виновник за белята е фирмата дето не си е опазила данните - сметам къде нема съмнение. Там дето са се осрали инженерите, не чакай оправия от адвокатите.

21.07 2015 в 18:12

Изневеряващите не го правят защото има сайт за изневери.
Обратното, има сайт за изневери защото има изневеряващи.

21.07 2015 в 17:09

До Стига глупости "...ми е трудно да пренебрегна порива на поетическа справедливост, която връхлита със страшна сила тоя долен сайт и клиентите му."

Това не е справедливост, това е брутална намеса в личния живот и на практика е акт на тероризъм, макар и такъв, от който не следват физически щети.

21.07 2015 в 15:48

Много предатели ще се чувстват предадени от този сайт....хех....

21.07 2015 в 15:44

Интересен казус - въпреки, че съм твърдо против интернет престъпленията извършвани от хакери (и аз съм собственик на сайт), ми е трудно да пренебрегна порива на поетическа справедливост, която връхлита със страшна сила тоя долен сайт и клиентите му.