Quantcast

Ген. Брийдлав: Путин създаде силна армия, но НАТО е на мястото си

OFFNews Последна промяна на 05 април 2016 в 10:35 2379 4

Breedlove

Оттеглящият се от поста си главнокомандващ на силите на НАТО в Европа генерал Филип Брийдлав заяви, че президентът на Русия Владимир Путин е създал силна армия, предаде РИА "Новости".

„През последните пет години Путин направи повече инвестиции във въоръжените сили на Русия. Той създаде по-добра сухопътна войска. Видяхме военновъздушните му сили в Сирия, където те преминаха през истински тест. Той се сдоби също така с мощен ракетен потенциал с по-голям обхват, ракетите бяха изстрелвани както от кораби, така и от подводници. Той създаде възможност да покаже сила и я демонстрира успешно в Крим и Донбас“, заявил е Брийдлав в интервю за естонска телевизия.
Той е подчертал, че във връзка с това по време на срещата на НАТО през юли във Варшава трябва да бъде взето решение за увеличаване на въоръжените сили на алианса в Европа.
„Русия трябва да разбере, че ако премине границата, ще се срещне не с една или друга страна, а с целия алианс. Най-важното е, че частите на НАТО в балтийските държави, Румъния и България показват, че алиансът си е на мястото“, е добавил той.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.04 2016 в 11:45

Чесън ти наивник ли си или си глупав...Навсякъде управлява олигархията...мнението на един обикновен американец е точно толкова важно колкото на един руснак...

05.04 2016 в 11:44

Опаааа....дойде и моя ред...според тоя кравар:..."Най-важното е, че частите на НАТО в балтийските държави, Румъния и България показват, че алиансът си е на мястото“...БЕГАМ БЪРЗО ДА СИ СМАЖА ПРАШКАТА и съм готов да се бия с таварищ Папутин...А БЕ ЕЙ....ГЕНЕРАЛЕеее...що не го ДУХАШьььь!!!!

05.04 2016 в 10:54

"Харчете повече пари за американско оръжие, защото злата Русия може да нападне всеки момент."

05.04 2016 в 10:50

В цивилизованите държави, политиците и администраторите на мениджърски позиции имат МАНДАТИ.
В банановите държави и при бензиноколонките, въпросните са САМОДЪРЖЦИ ако може до живот.
Едва ли е нужно да споменавам, но все пак, за простолюдието да отбележа, че първия тип управленска система е доказано по-успешна.
Което пък ме навежда на мисълта, че ДИРЕКТОРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ УЧИЛИЩА управляват по втория тип и може би това е една от причините за липса на каквито и да било иновативни процеси в БГ образованието. :)