Джим Кери с изявление след заведеното срещу него дело за смъртта на приятелката му

OFFNews 20 септември 2016 в 16:29 10186 5

Актьорът Джим Кери излезе с изявление относно заведеното срещу него дело за смъртта на приятелката му Катриона Уайт.

30-годишната Катриона Уайт сложи край на живота си през септември 2015 г. в Лос Анджелис, като изпи свръхдоза от три вида лекарства.

Делото е заведено от Марк Бъртън - съпругът на Катриона Уайт, с когото тя не е живеела по това време.

"Няма да толерирам този безсърдечен опит за моята или тази на жената, която обичах, експлоатация", пише Джим кери, цитиран от Business Insider.

"Проблемите на Кат са дошли много преди да се запозная с нея и за жалост нейният трагичен край беше извън контрола на когото и да било. Надявам се скоро някой ден хората да спрат да печелят от този случай и да оставят Кат да почива в мир", казва актьорът в своето изявление.

Бъртън твърди, че актьорът е използвал богатството и славата си, за да получи лекарства под фалшивото име Артър Кинг. След това дал лекарствата на Уайт, която била в депресия.

Кери е получил лекарствата, като е нарушил калифорнийските закони, и се е опитал да прикрие участието и вината си за трагичната смърт на Уайт, твърди още Бъртън.

Марк Бъртън обвинява Кери и в това, че е бил "обсебил, контролирал и манипулирал" Уайт, че е използвал камери в дома й, за да я следи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!