Дмитрий Медведев: Светът започна да се съобразява с нас, както със СССР или повече

OFFNews 09 юли 2022 в 17:02 6876 13

Дмитрий Медведев

Снимка Telegram / Дмитрий Медведев

Дмитрий Медведев

В резултат на специалната военна операция с Руската федерация започнаха да се съобразяват истински, както със СССР или дори по-сериозно. Това заяви заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и бивш дубльор на Владимир Путин на президентския пост Дмитрий Медведев, цитиран от ТАСС.

Целите на специалната военна операция бяха обявени от президента на Русия и, както знаете, се състоят в защита на гражданите на Донбас и денацификация и демилитаризация на Украйна. Тук всичко е ясно и те ще бъдат постигнати", написа Медведев в събота в канала си в Телеграм.

В същото време политикът, който напоследък прави гръмки изказвания, привличащи вниманието на медиите, отбелязва: "Има още една задача, която вече е решена. Те започнаха да се съобразяват с Русия истински. Като със Съветския съюз. И в известен смисъл и по-сериозно, ако се съди по набора от санкции".

Заместник-председателят на Съвета за сигурност смята, че "съвсем неотдавна беше различно". „Спомням си присъствието на страната ни в Г-8, когато просто не бяхме поканени на срещата "седморката", където се обсъждаха икономическите, а понякога и отбранителните въпроси на западните страни“, даде пример той.

"Ако не се съобразяват с теб, това е лошо. Като в детството, когато в двора ти идват да се бият момчета от съседния двор. Ако си пъзльо и се скатаеш вкъщи, ти си никой и никъде повече няма да те извикат. А ако ти шибнеш първи, шансовете да отстоиш своето си стават доста по-големи.“ - написа Медведев.

"Затова е толкова важно да ни уважават страната и да се съобразяват с нас. Точно такава трябва да бъде Велика Русия", убеден е заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-529

13

6екеr4о

12.07 2022 в 10:22

Един от участниците във форума сравни руската федерация (малките букви са умишлени) със Северна Корея. Нямам нищо против такова сравнение, само искам да подчертая, че Северната Корея е такава бездънна кочина, за почистването на която никой не иска да плати колосалната цена, нито САЩ, нито Южна Корея, никой!

1147

12

Антитрол

10.07 2022 в 16:39

"Ако ти шибнеш първи", "Бий, за да те уважават", "Ако ти разрушиш онази детска градина, тази библиотека, ако изнасилиш онази жена, ако убиеш онзи, ако откраднеш унитаз".... Как не чуваме: "Ако съградя това и това", "Ако направя технология, проект", "Ако напиша песен", "Ако даря любов"... Това е "русский мир" - бой, убийства, насилие, унищожение, робско подчинение!

865

11

Constanza

10.07 2022 в 00:32

Те го плюят, а то си мисли, че дъжд вали.

925

10

ешо

09.07 2022 в 20:43

по точно света започна да ви мрази повече

9347

9

Анализи

09.07 2022 в 19:04

Както обикновено, истината е точно обратна на това, което казват путинистите, в случая късовратото джудже. Светът ги отхвърля отвсякъде. Ако още има някакви отношения с Русия, то се дължи на факта, че имат природни ресурси, за което Путин няма никакъв принос. След година-две светът ще намери алтернатива и тогава Русия съвсем ще отпадне, ако дотогава не се появи нормално управление.

804

8

luba6a2016

09.07 2022 в 18:56

един "обиден: евреин иска останалите еврейски бандити да ги уважават,но защо не ги-те сами си знаят.Не могат да си решат проблемите с кражбите и пазарите

1035

7

Niko Kolev

09.07 2022 в 18:08

Никой не може да си позволи да не се съобразява с кварталния бандит. Навсякъде е така. Русия избра пътя на "вор в законе" и ще понесе последствията от този избор.
Междувременно в ребрандираният Макдоналдс:

"Картошка есть — и точка"

Някои ресторанти от веригата "Вкусно и точка", която замени McDonald's в Русия, няма да предлагат пържени картофи, съобщиха за RBC от пресслужбата на компанията. Това се дължи на факта, че 2021 г. в Русия се превърна в слаба година за сортовете картофи, които се използват за производството на пържени картофи в предприятията от мрежата.
Министерството на земеделието на Руската федерация заяви , че руският пазар е напълно осигурен с картофи, включително преработени; публикацията в телеграмата на ведомството за това е озаглавена "Картошка есть — и точка".

Минселхоз:
https://t.me/mcx_ru/400

2099

6

Mateevk

09.07 2022 в 18:03

И това са "разсъждения" на бивш президент и премиер на Русия и все още някакъв фактор в политика им. Покъртително е просто да се четатат подобни откровения, които показват нивото на мислене в тази страна. Това е ниво на пещерни хора, дори не на средновековни...

6386

5

Zlatko

09.07 2022 в 17:53

Колко идентични дуети има: Медведев-Путя, Тошкопитека-уучиндолския, може би Биков-Боко……
Наистина е като по времето на СССР, този си живее, като везир, а мнозинството от народа им го кара на водка, сельодка и хляб.
Но от тях си зависи, следващия път вместо 10 хил, да излязат милион по улуците, народ достатъчно имат.

2550

4

alfakentavur

09.07 2022 в 17:49

Този вече е обикновен шут, дори не е придворен.
А след като беше разжалван, тези глупости ги говори с цел да се подмаже на Путлер и фюрерът да го върне в играта.