Дъщерята на Майкъл Джексън публикува голи снимки

OFFNews 14 май 2017 в 08:59 45058 0

Снимка Ройтерс

Единствената дъщеря на поп легендата Майкъл Джексън публикува голи снимки в Инстаграм и обясни действията си в послание към милион и четиристотинте ѝ хиляди последователи.

Голотата е естествена и е част от това, което ни прави човешки същества, написа Парис Джексън, която е модел.

"Ще го кажа отново за тези, които питат зад какво стоя и как изразявам себе си. Голотата започна като движение за връщане към естественото, за изразяване на свободата, за това да бъдеш по-здрав и дори беше наречена философия. Да бъдем голи е част от това, което ниправи човешки същества. Това ми помага да се чувствам по-свързана с мама Гея. Това е нещо красиво и не трябва да го превръщате в нещо сексуално по начина, по който много холивудски звезди (и медии) го правят. Не само, че вашето тяло е храм и трябва да му се покланяме, но също част от феминизма е да можем да изразяваме себе си по нашия собствен начин, независимо дали сме консервативни и обличаме много дрехи, или показваме себе си", пише Парис Джексън.

Тя беше критикувана за публикуването на снимка, на която лежи гола на слънце до кучето си. Снимката се появи, след което беше изтрита. След това 19-годишната Парис публикува още една снимка - черно-бяла, на която пуши гола, и отново предизвика негативни коментари.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови