Дъщерята на Майкъл Джексън: Баща ми беше умишлено убит

ОFFNews 25 януари 2017 в 20:34 17508 1

Единствената дъщеря на Майкъл Джексън - Парис, вярва, че баща й е бил убит умишлено, предава Би Би Си. 

В първото си задълбочено интервю, което дава за списание "Ролинг Стоунс", 18-годишната дъщеря на Краля на попа споделя, че намира смъртта на баща си за планирана. 

През 2009 г. легендарният певец умира от инфаркт на миокарда, предизвикан от свръхдоза от мощния анестетик пропофол, както и от още други медикаменти. Личният лекар на Джексън бе признат за виновен по обвинение за убийство по непредпазливост и осъден на 4 години затвор.

"Той ни намекваше, че някои хора го преследват. В един момент започна да твърди, че те ще го убият", споделя тя. 

Тя отчасти обвинява личния му лекар, но смята, че смъртта на Джексън има по-дълга предистория, като засега се въздържа да споделя повече.

На въпрос дали смята, че баща й е умишлено убит, тя отговори: "Абсолютно. Това е очевидно. Звучи като теория на конспирацията, но истинските фенове и всички в семейството го знаят."

Тя отрече твърденията, че е била малтретирана от баща си и сподели, че са били близки. "Той беше целият ми свят и това да гледам как хвърлят върху него погрешни обвинения ме караше да страдам", споделя тя относно съдебните дела заведени срещу към певеца, в които бе разследван за педофилия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови