Чешка комедия с руски актьори. Русия унищожава успешно надуваеми HIMARS, доставени от Прага

OFFNews 23 февруари 2023 в 17:04 16184 3

Снимка Twitter / Osinttechnical

Надуваем HIMARS в Украйна

Военните успехи на Русия по унищожението на американските системи HIMARS в Украйна, които достигнаха 250 процента от реално полученото от Киев въоръжение намериха своето обяснение. Кремъл и говорителят на руската армия Игор Евгениевич Конашенков си записали като записали за унищожени надувните макети, точни копия на HIMARS, които ВСУ получили от Чехия, съобщи изданието FirstPost, цитирайки репортаж в една от чешките телевизии.

Всички съмнения за изстинността на руските твърдения се разсеяха и руските успехи бяха потвърдени, само че HIMARSI-те не били американски, а чешки, произведени в InflaTech Decoy. Загубите на украинската страна бяха потвърдени и със снимков материал, на който се виждат… спукани HIMARS. Чешка комедия, руски актьори в главните роли, коментираха потребители в социалните мрежи.

Шефът на InflaTech Decoy обяви, че най-малко 40 процента от унищожените системи HIMARS, докладвани като успешно поразени от руснаците, са били примамки, произведени от компанията. Според него месечно фирмата прави 35 надуаеми реактивни системи за залпов огън.

Руската армия е нанесла и огромни щети на ВСУ, тъй като по официални данни всеки един унищожен HIMARS Made in Czech Republik струва 20 хиляди долара.

Използването на макетите не е нещо ново, а според репортаж на една от чешките телевизии те успешно подлъгват противника и така, макети за 20 хиляди долара спасяват въоръжение за милиони. Като едновременно разкриват огневите позиции на противника, които след това могат да бъдат атакувани с истински HIMARS. Руснаците също използват този метод и дори имат "специални надувни части".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-529

3

6екеr4о

24.02 2023 в 10:17

Войната е кърваво-зловеща, но понякога такива комично-истерични моменти, разведряват атмосферата. Умирам от гъдел, когато гледан накокошинения-ококорен ген. Конашенков, който с комсомолски план докладва на блядовете по телевизора за унищожената натовска военна техника, която на практика още не е пристигнала на територията на Украйна...

1236

2

БотоксПутю

24.02 2023 в 02:24

"Руснаците също използват този метод и дори имат "специални надувни части""
Това ли са?
https://vsdoll.net/products/anastasia-russian-sex-doll/

345

1

Джендо Джедев

23.02 2023 в 17:08

"Руснаците също използват този метод и дори имат "специални надувни части""

На тия клетници всичко им е специално. И накрая се оказва, че не е нищо особено... Та и надувните им части така - спихнаха се. :D
 
X

Да помогнем на украинските деца!