Бос наркоман с нож рани четирима край Мюнхен, един е починал (обновена)

OFFNews 10 май 2016 в 10:20 4521 4

Мъж е нападнал с нож четирима души на жп гара край германския град Мюнхен. По данни на агенция Ройтерс ранени са четирима души, като един от тях е починал.

Нападението е станало на гарата в Графинг, източно от Мюнхен, малко преди 6 ч. тази сутрин. 
Мъжът веднага е бил заловен от полицаи, а по-късно е направил самопризнания. Той не е бил криминално проявен. Проучват се твърдения на очевидци, че атакувайки хората, мъжът е викал "Аллах е велик", съобщават германските медии.

Движението на влаковете е било спряно.

Мъжът, който е извършил нападението е бил психично болен и наркоман, съобщи по-късно вътрешният министър на Бавария Йоахим Херман. Според АRD нападателят е 27-годишният германски гражданин Паул Х. от провинция Есен. Полицията отрече ислямистки мотиви. Медиите съобщиха, че при нападението мъжът бил бос.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13924

3

ScrewIslam

10.05 2016 в 15:24

До: Лопе де Вега

Абсолютно си прав, че германската полиция трябва да се учи от израелската. Но не си прав, че вината е единствено на Меркел. Меркел е сенилна комунистка, но тя управлява сравнително отскоро. Насищането с ислям е дългогодишен процес. Германците заедно с другите западноевропейци от десетилетия се преструват, че ислямът е просто една от многото религии.

Крайно време е цивилизованите държави да забранят исляма. Ислямът е фашизоидно изчадие, което е преобладаващо идеология и съвсем малко религия. Ако извадим от исляма доктрината за избиване и подчиняване на друговерците, от него ще остане само пост, поклонничество до светите места и благотворителност за бедните - т.е. няма да се отличава от другите религии.

Но ислямът НЕ е една от многото религии, а тоталитарен деспотизъм, мракобесие и култ към смъртта.

29217

2

Лопе де Вега

10.05 2016 в 14:31

Не искам да злорадствам и не го правя, но тези хора не се учат. Ножовете, сатърчетата и шишовете се разпространяват много бързо. Кандидатите за стадо девствени дебеланки - също. Германската полиция трябва много бързо да усвои израелския опит и да изпраща шахидите с бърза поща при педофила-пелтек да си получават наградите. Не помага много, но е хуманно дело. Ще изпълняват желанията на "гостите" си. Жалко за невинните пострадали! Те са на съвестта на фрау Меркел! Ако проблемът с "гостите" не бъде решен много бързо ще има още много убийства, изнасилвания, бомби, палежи и каквото се сетите.

Поздрав!

77927

1

El Commandante

10.05 2016 в 10:29

Лъжи!

#ТеСаЖениСДеца

#ДайтеМуМеченце