Без разголени снимки на Путин в календара на 2020 г.

OFFNews 29 ноември 2019 в 13:33 4758 0

В новия календар за 2020 г. с руският държавен глава Владимир Путин няма да има снимки с гол торс, съобщи американския "Вашингтон пост", цитиран от "Фокус". 

Вместо това са избрани фотографии на президента в костюм в компанията на американския президент Доналд Тръмп, канцлера на ФРГ Ангела Меркел, президента на Египет и престолонаследника на Саудитска Арабия.

От редакцията са категорични, че разликата с предходните календари за изминалите години е огромна. В календара за 2019 г. на снимките Путин играе хокей, ловува в Сибир гол до кръста и храни животни. Тогава издателите обясниха, че са искали да го представят като силен, но разпознаваем лидер.

Замисълът на новия календар е президентът да бъде видян не само като "владетел" на Русия, но и като глобален лидер в свят, в който политиката става все по-агресивна. 

Само на една негова снимка президентът е заснет без костюм - когато изучава растение в природен резерват.

Фотографията на държавния глава с престолонаследника на Саудитска Арабия обяснява връзката с Рияд, който е закупил С-400 от Русия и координира действията си с нея на петролния пазар. Египет, от своя страна, подписа договор за 2 милиарда долара с Москва за закупуване на повече от 20 руски изтребители Су-35.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!