4 морски пехотинци са убити след нападение на 2 военни бази в Тенеси

OFFNews Последна промяна на 16 юли 2015 в 22:55 3968 9

Четирима морски пехотинци са убити в Чатануга (в американския щат Тенеси), след като неизвестен мъж откри огън от колата си по два военни обекта – база на резервисти на морската пехота и център за вербуване на новобранци за въоръжените сили.

Двата военни обекта са на разстояние около 10 км един от друг, съобщава Би Би Си.

Нападателят е убит от полицията, а при престрелките с него са ранени двама - полицай и войник.

Властите в САЩ обявиха, че разследват атаката като „акт на вътрешен тероризъм“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.07 2015 в 10:28


Black Wolf,

Ей, салафитски червей, кога последно видя в новините християни да избиват хора по религиозни причини??? Вчера? Миналия месец? Миналата година? Или може би преди десет години? Мюсюлманите колят ежедневно стотици жени, деца и старци, избиват хиляди мъже – мюсюлмани и немюсюлмани! Изнасилват ежедневно, режат ръце и крака ежедневно! Палят църкви и взривяват деца на селския пазар. Ти си изр*д! Тия чудовища, твоите резани другарчета, убиват тинейджъри –мюсюлмански деца, защото яли по време на поста на Рамадан! Ти си извратено, тъпо и самодоволно к*пеле! Ислямът е престъпление срещу човечеството!

Ти Новия завет чел ли си, поми*р рязан? Да си чувал за Исус? Исус преобръща наопаки цялото насилие от Стария завет. Исус казва „обичай врага си“, Мохамед казва „убивай врага си“. Християнството казва „Бог е любов, обичайте се“, ислямът казва „Алах е джихад, убивайте за алах“!

От 11 септември, 2001 г. до момента са извършени 26 000 джихадистки атаки и са загинали стотици хиляди. В пъти повече са ослепените, обезобразените, осакатените! В пъти повече са останалите без дом и прехрана. Захвърлени хора в бежански лагери – хора останали без дом и достойнство! Какви простотии ми говориш за Библията, мръсно перверзно коп*ле!

17.07 2015 в 09:00

"My name is Muhammad-Yusuf Abdulaziz from the United States my mother and father from United States ..."

http://twitter.com/search?had_popular=true&q=chatanooga

17.07 2015 в 08:48

Към думите на pineapple ще допълня, че почти същите неща пише и в Библията (голяма част от която е използвана при съставянето на Корана).

Така че в това отношение християнството и неговия близнак - исляма, са почти 1:1. Всъщност и двете са само демо-версии на юдаизма, направени, за да се контролират повече хора.

Хората, а не идеологиите вършат ужасни неща. Християните също векове наред са избили милиони друговерци, а и хора от тяхната религия, но "еретици".

17.07 2015 в 08:41

Терористът е Мухамад Юсуф Абдулазис. Дали сега да не чакаме масово трепане на резани?

17.07 2015 в 08:39

Ето малко отровни текстове от Корана:


4:80…. И не взимайте ближни от тях {неверниците}, докато не се преселят по пътя на Аллах {т.е. да приемат исляма}! А отметнат ли се, хващайте ги и ги убивайте, където ги заварите – и не взимайте от тях нито ближен, нито помощник.

8:12 Твоят Господ разкри на ангелите: “Аз съм с вас. Подкрепяйте вярващите! Ще вселя Аз ужас в сърцата на неверниците. Поразявайте ги по вратовете, поразявайте ги по всички крайници!”


8:39 И се сражавайте с тях {неверниците}, докогато не ще има заблуда и религията ще е на Аллах {всички да приемат исляма}.


47:4 И когато срещнете неверниците, съсичайте им вратовете, додето ги надвиете, и {пленниците} здраво ги вържете! А после – или милост, или откуп, когато войната приключи...

9:29 Сражавайте се с онези от дарените с Писанието {евреите и християните}, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра – докато не дадат налога {джизия} безусловно и с ПОКОРСТВО.

17.07 2015 в 06:15

Както винаги първите тролове, неосведомени и тъпи, бълват пропагандните си мнения, на 100% приближаващи идеологията на радикалния ислямизъм...

17.07 2015 в 05:15

Бе айде стига с тия кагебейски номера бе!
Путине, спри се! Така утре и педераст педераста ще почне да трепе!

17.07 2015 в 01:28

Не бе, такива работи във ФАЩ не стават, това е гнусна рашастанска пропаганда. Но все пак си личи почеркът на Путин. Омерзен съм.

16.07 2015 в 23:27

Въпрос към Обамич: Има ли Ислямски тероризъм и каква е почвата му във САЩ?