Дрехата с 'К**ви, яжте, пийте, Огито черпи' е на българския дизайнер Стефан Карчев

OFFNews 26 октомври 2018 в 12:15 15947 3

Българският дизайнер Стефан Карчев е създателят на нашумялата дреха с надпис "К**ви, яжте, пийте, Огито черпи", която бе забелязана на токийската Седмица на модата. 

Роденият през 1990 г. Карчев е представител на сюрреализма и винаги се е отличавал със своята строга индивидуалност и оригинални идеи. Той е единственият българин, завършил престижната Кралска академия по изящни изкуства в Антверпен, Белгия.

Дипломната му работа, в която творбите съчетават елементи от популярната култура и българския фолклор, е представена на Седмицата на модата в Лондон, Heavy London Showroom в Париж и Седмицата на дизайна в Пловдив. Творбите на Карчев са били коментирани в редица модни медии, като сред тях е и италианският Vogue. 

След като завършва бакалавърска степен, той стажува при белгийския дизайнер Уолтър ван Бейрендонк (Walter Van Beirendonck), докато се подготвя за магистратурата си.

Колекциите на Карчев могат да бъдат разгледани на личния му сайт: http://stefankartchev.tumblr.com/.

Това са и някои от другите му творби:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

3

El Commandante

26.10 2018 в 17:56

Ахахахаха, много радва тоя пич!

15256

2

mendi

26.10 2018 в 12:26

Пълна тъпотия! Огито дето ги черпеше си го беше направил това на татуировка преди 10 години. Тоя е видял снимка или клипче и е решим да се възползва. Ако съм на Огито на мястото ще съдя за авторско право :)
 
X

Подкастът на OFFNews