"Лудогорец" уволни Стойчо Стоев

Ивайло Анев 31 юли 2014 в 16:03 2409 1

Уволниха Стойчо Стоев от "Лудогорец".

Стойчо Стоев вече не е треньор на "Лудогорец".

Собственикът на клуба Кирил Домусчиев е взел решението да се раздели с него заради неубедителните игри на "орлите" в последно време. Така сценарият от миналата година се повтаря точка по точка.

Стоев бе изненадващо назначен за треньор на тима след слабия старт на "Лудогорец" през миналия сезон. Тогава "орлите", водени от Ивайло Петев, загубиха на старта от новака Любимец, а след това Петев бе уволнен преди мачовете на истината в евротурнирите. Сега "Лудогорец" започна с 0:1 от новака Хасково, а след това записа 0:0 с Черно море.

Временно тимът от Разград ще бъде воден от Георги Дерменджиев, който до лятото беше помощник-треньор, а след това бе пратен да води дублиращия отбор.

„Наистина стигнахме до това решение. Георги Дерменджиев не е временен, а постоянен треньор на "Лудогорец". За всички нас той бе в основата на успехите, които постигна отбора през последните 3 години. Мисля, че може да се справи с поставената отговорност и да вдъхне нови сили в нашия отбор“, заяви за собственикът на шампионите Кирил Домусчиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!