Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Лудогорец се изправя срещу Ливърпул в дебюта си в Шампионска лига

Разградчани вече проведоха първата си тренировка на "Анфлийлд"

OFFNews 16 септември 2014 в 07:28 3676 0

Тази вечер Лудогорец ще започне участието си в Шампионска лига и ще се срещне с 5-кратния европейски шампион Ливърпул на "Анфлийлд". 

Разградчани вече проведоха първата си тренировка на стадиона.

Въпреки приповдигнатото настроение в щаба на Лудогорец, по информация на Sportal съставът на Георги Дерменджиев няма да може да ползва Георги Терзиев, защото не е напълно възстановен от контузия.

На пресконференция мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс се изказа с уважение към българския шампион Лудогорец.

"Мачът ще бъде много труден за нас. Съперникът ни е топ отборът в България. Наблюдавахме ги и задълбочено проучвахме и анализирахме начина, по който играят - та са отбор, който иска да атакува и да свърши добре работата си на терена. Играят в схема 4-2-3-1, като крайните бранители използват всяка възможност да нападат. Имат двама играчи в халфовата линия, които контролират добре топката, №10, който се движи много. Крилата също действат на малко по-широк периметър, отколкото можеш да очакваш. Знам, че Лудогорец няма загуба в седем поредни мача, така че те ще дойдат тук с достатъчно увереност. По-важно е обаче как ще играем ние. Трябва да се справим много по-добре в дефанзивен план, защото представянето ни през уикенда бе много разочароващо. Трябва да бъдем концентрирани и да започнем много агресивно, с преса и високо темпо", каза наставникът на Ливърпул.

Двубоят ще започне в 21:45 българско време и ще бъде предаван пряко по bTV Action.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!