Хърватски футболисти се разсърдиха на медиите заради голи снимки

Ивайло Анев 16 юни 2014 в 17:07 6722 0

Хърватските футболни национали отказваха да разговарят с представителите на медиите, след като бяха публикувани техни голи снимки около басейна на базата на отбора. Това съобщи селекционерът на тима Нико Ковач.

"Аз не мога да ги накарам да бъдат на разположение на журналистите след това, което те направиха. Как ще се почувствате, ако някой е публикувал ваши снимки без дрехи?

Те няма да говорят с медиите. Не мога да кажа кога бойкота ще свърши - утре, след груповата фаза или след края на Мондиала. Аз уважавам мнението на своите играчи и ги подкрепям", заяви Нико Ковач пред агенция Ройтерс.

На въпросните фотоси, които бяха направени в събота, се виждат чисто голите Ведран Чорлука , Деян Ловрен и капитанът Дарио Сърна .

Според "GloboEsporte" футболистите са използвали да свалят дрехите след като силен порой е изгонил туристите далеч от басейна в хотела, където са настанени играчите. Предполага се, че не е имало никой наоколо и тримата национали не са подозирали, че някой ги вижда.

Ако имате какво да кажете на тема "Мондиал 2014", може да го направите в новата игра на OFFNews! Направете видео коментар и го качете в OFFTube и може да спечелите Sony Xperia M и Sony Xperia Tablet Z.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!