Архитект Мишев готов с план за ремонт на стадион "Българска армия"

OFFNews Последна промяна на 27 април 2015 в 17:31 8440 1

Снимка БГНЕС

В момента тече конкурс за нов вид на Борисова градина. На 4 май ще бъдат отворени офертите  за ремонт на стадион "Българска армия", като част от този парк. На територията на стадиона няма право да се изгражда нищо, което е извън пределите на съоръжението". Това заяви архитект Ивайло Мишев, цитиран от БГНЕС.

По думите му стадионът може да се ремонтира в рамките на съществуващата рамка.

"Може да бъде прибран стадион така, както е в Англия. На мястото на сегашните каси и фен магазин може да се изгради една двуетажна сграда - изключително модерен фен магазин, заедно с каси и кафене, които да обслужват не само привържениците на ЦСКА, но и хората, които посещават Борисовата градина", добави той и коментира, че базата в Панчарево е в трагично състояние.

"Там може да се направят доста неща за децата - три игрища, медицински център. В момента ЦСКА не се знае какви дългове има и към кого. Когато това стане ясно, тогава вече ще се начертаят мерки за заздравяването на клуба. Никой няма да инвестира на сляпо при нас", заключи архитект Ивайло Мишев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.04 2015 в 13:36

Що само двуетажна - вдигни пететажна, кретен такъв - на пъпа на Борисовата градина. Сега сградата е вътре зад оградата и почти не се вижда, тоест паркът я поглъща. Време е да подпукате и Борисовата, след като окепазихте Ариана с мутренски кафенета така, че до водата погледът не стига.