Официално: Ивайло Манджуков и Милко Георгиев са собственици на ЦСКА

OFFNews 24 април 2015 в 16:38 2393 1

От днес, 24 април 2015 година, ЦСКА София официално има нови собственици - Ивайло Манджуков и Милко Георгиев.

Това бе обявено в официалния сайт на „червените“. По документи от днес, управлението на клуба се поема от юридическото лице "Финансово маркетингова компания" ООД, която е собственост на Ивайло Манджуков и Милко Георгиев.

Ето и информацията, публикувана на сайта:

"Уважаеми Дами и Господа,

На първо място, ЦСКА София поднася своите най-искрени извинения на представителите на медиите за отменената пресконференция в сряда. Категорични сме, че ще залагаме на етиката в отношенията и ще се придържаме към подход на взаимна коректност. Дълбоко уважаваме всички, а желанието ни е да осъществяваме постоянно взаимодействие с медиите на високо професионално ниво.

Обръщаме се към милионите армейци – в ПФК ЦСКА АД са налице извършени структурни промени. Клубът има нов мажоритарен собственик. Това е юридическото лице „Финансово маркетингова компания” ООД, със собственици Ивайло Манджуков и Милко Георгиев. Господата Петър Манджуков и Юлиян Инджов вече не участват в управлението и финансирането, както и във всички други дейности свързани с клуба. Уверяваме ви, че продължаваме да правим всичко възможно, за да осигурим участието на ЦСКА София в професионалния футбол. Наясно сме, че любовта към любимия отбор е нещо по-силно от житие и битие, на която и да е отделна персона.

Информираме, че за всяка актуална промяна на конкретна ситуация ще бъдете уведомени своевременно, само и единствено чрез официалния сайт на клуба – CSKA.BG. И ние като част от огромната червена общност не сме забравили, че ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

САМО ЦСКА!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Атентатът в ''Света Неделя''. Лекция на проф. Вили Лилков